Takläggning i Hässelby & Vällingby

Behöver du hjälp med takläggning eller annat takarbete i området kring Hässelby och Vällingby i västerort, som i Kälvesta, Åkermyntan, Vinsta eller Råcksta? Få hjälp med allt som rör takläggning! Vi har skickliga och pålitliga takläggare som utför arbete med hög kvalitet i Stockholm. Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Vi svarar inom 48 timmar.

Takläggning

Med alla olika sorters takmaterial: tegel, plåt, takpapp & betongtak!

Takbyten

Utför ett takbyte i god tid för att förebygga skador. Kontakta oss idag!

Takrenovering

Åtgärda taket i tid och slipp bekymmer i framtiden!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takrenovering i Hässelby och Vällingby Gratis offert – vi hör av oss inom 48 timmar!

  Allt inom takläggning i Hässelby och Vällingby

  I hela området kring Hässelby och Vällingby, som i Grimsta, Kälvesta, Hässelby strand och Hässelby Villastad.

  Våra Tjänster

  • Nyläggning av tak
  • Byte av tak
  • Omläggning av garagetak
  • Målning av takplåt
  • Renovering av tak
  • Takskottning
  • Inspektion av tak
  • Utförande av arbeten för taksäkerhet

  Totalentreprenad – låt oss ta hand om jobbet

  Vi erbjuder totalentreprenad och tar hand om alla steg i arbetet, från planering till färdigställt tak. Vi har lång erfarenhet, hantverkare med rätt kunskaper och ett stort kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer.

  Har du frågor? Kontakta oss

  Hör av dig till oss för att få en fri offert och ett gratis besök. Vi svarar gärna på frågor och diskuterar olika alternativ för just ditt tak. Vi är ett professionellt takrenoveringsföretag med basen i Stockholm och har lång erfarenhet inom nybyggnad, ombyggnad och renoveringar. Vi arbetar för såväl företag och bostadsrättsföreningar som för privatpersoner.

  Vänta inte tills det är för sent

  Ett vanligt misstag är att vänta med att kontakta oss tills en skada redan uppstått. Då kan arbetet som behöver göras bli större, och det kan ha blivit fuktskador eller mögel i fastigheten som behöver åtgärdas – ibland till en hög kostnad. Att se över taket redan innan problemen uppstår är ett bra sätt att hindra att bekymmer uppstår i framtiden. Våra plåtslagare och takmontörer fixar ditt tak även om du inte råkar bo i just Hässelby eller Vällingby, i närheten så har vi ett manskap för takläggning i Järfälla & Jakobsberg i västra Stockholm som kan hjälpa lokala fastighetsägare med takarbeten och plåtslageri.

  Inga problem? Hör av dig!

  Det kan verka konstigt, men egentligen är det bäst om du hör av dig när du inte har några problem med taket. Då kan vi göra en inspektion och se vilka problem som riskerar att uppstå och förebygga dem. På det sättet kan du spara både pengar och tid. Får du en skada på fastigheten kan din verksamhet behöva stänga under en tid, vilket är betydligt dyrare och mer besvärligt än att bekosta takinspektioner med några års mellanrum.

  Trygg takläggning i Hässelby och Vällingby

  Professionellt takrenoveringsföretag som alltid har kunden i centrum:

   

  • Nöjda kunder – Dina behov och att du ska bli nöjd med arbetet är alltid det viktigaste för oss. Du kan alltid lita på hög kvalitet i material och utförande, och en hög säkerhet som följer alla branschregler.
  • Grönt tänkande – Miljön är viktig för oss alla och därför försöker vi hela tiden bli bättre och hitta mer miljövänliga lösningar som innebär en mindre klimatpåverkan.
  • Bra kvalitet till bra pris – Vi använder oss av Sveriges ledande takleverantörer och kan erbjuda låga priser på material av hög kvalitet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com