Loading...

Takläggning i Södertälje

Vi på Takläggaren i Stockholm kan hjälpa dig med alla slags takläggningstjänster i Södertälje med omnejd. Under vår verksamma tid har våra duktiga takläggare hjälpt många kunder med takläggning i orter som Molstaberg, Sandviken, Mölnbo, Rosenlund och Ritorp. Om du har ett tak som ska läggas, repareras eller renoveras är du välkommen att höra av dig du också. Vi är säkra på att vi kan hjälpa dig till ett resultat du blir nöjd med.

Takbyten

Ska ni byta er takbeklädnad? Vi arbetar med alla takmaterial!

Takomläggning

Specialister inom tegel- & betongpannor

Takrenovering

Takrenovering av tegel, betong, plåt- eller papptak!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Takläggning i Södertälje Takarbeten i orter som Molstaberg, Sandviken, Mölnbo, Rosenlund & Ritorp

Er lokala Takläggare i Södertälje

Alla tak behöver ses över ibland men när arbetet genomförs av professionella montörer får du ett resultat som håller längre vilket minimerar mängden underhåll som behövs. När det gäller alla typer av takläggningsuppdrag gäller det att noggrant tänka över arbetet på förhand. På så vis hittar man optimala lösningar som ger hög kvalitet. Vi genomför alla slags takarbeten och erbjuder totalentreprenad, det vill säga att vi kan ta ditt projekt från början till slut. Du behöver inte anlita några underleverantörer eller hyra byggställning på egen hand. Vi har kapaciteten att ta hand om alla arbetsmoment i egen regi.

Behöver du anlita en takläggare? 

Kontakta oss så återkopplar vi till dig så snart vi kan, vanligtvis inom 48 timmar. Under kontakten bokar vi ett besök hos dig, utan kostnad. Under besöket inspekterar vi byggplatsen och bildar oss en uppfattning om vad uppdraget kräver. Därefter återkommer vi kvickt med en detaljerad offert, helt utan kostnad. Ett takarbete kan handla om att undvika kostnader på sikt. Om du till exempel har läckor i taket kan detta leda till betydligt större kostnader snabbt, om problemet inte åtgärdas.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Dennis Hörling
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 972
Mail: offert@taklaggaren.com

Trygg takomläggning med resultat du kan lita på

Du är välkommen att kontakta oss oavsett om du behöver hjälp av plåtslagare, med ett sedumtak eller vill genomföra ett komplett takbyte. Vi står redo att ordna ditt tak i Södertälje med omnejd och erbjuder:

  • Nöjd-kundgaranti – Vi lägger stor vikt vid att endast använda de bästa materialen och utföra våra uppdrag enligt gällande branchregler och standarder.
  • Med hänsyn till miljön – Vi jobbar ständigt med att sänka vårt klimatavtryck genom att använda miljövänliga material och lösningar.
  • Konkurrenskraftiga priser – Vi driver våra projekt med effektiv projektledning vilket låter oss erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Auktoriserade takentreprenörer

Genom att du anlitar en auktoriserad takentreprenör för ditt takuppdrag försäkrar du dig om att du får ett bra resultat. Vi är en seriös och etablerad takläggare med många års erfarenhet av att utföra renoveringar, reparationer och takläggning. Till våra tidigare kunder räknar vi privatpersoner, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Du får gärna ta del av referenser från tidigare uppdragsgivare om så önskas.

Frågor? Kontakta oss för en offert utan kostnad

Har du frågor om takläggning eller vill diskutera ett projekt med oss? Då är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi står redo att svara på frågor om stort och smått. När du får en offert från oss är det alltid det överenskomna priset som gäller. Offerten specificerar dessutom alla utgiftsposter så du enkelt kan räkna på rotavdraget om det skulle vara aktuellt.

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

Kan plåttak börja rosta?

Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

När är det dags att lägga om taket?

Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

Vad för taksäkerhet behövs på taket?

Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

Vad kostar en takläggning?

Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

Recensioner Se vad våra kunder säger

Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

Mats T, Västerhaninge

Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

Johnny B, Södertälje

Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

Leif P, Nynäshamn

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Renovering Takkupa Huddinge

Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

Snörasskydd BRF Högdalen

Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is. 

Omläggning taktegel Hägersten

Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Dennis Hörling
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 972
Mail: offert@taklaggaren.com