Takläggning i Kungsör

Går du i tankar om att lägga om ditt tak? Då är det hög tid att du kontaktar oss. Vi är en professionell och pålitlig takläggningsfirma med mångårig erfarenhet av takrenovering och omläggning. Vi är baserade i Kungsör, Sörmland och arbetar i områden som Kungsör, Västmanland, Skillinge, Malmberga, Himmelsberga, Hagsta, Norrby, Torpaslätt, Östertibble, Dammen, Råsta och Granhammar. Med vår hjälp blir ditt takbyte snabbt och smidigt.

Takbyten

Vi har bytt tak på flerfamiljshus, villor, kommersiella lokaler och mycket mer!

Takrenovering

Under våra år som aktiva har vi renoverat tak på de flesta typer av fastigheter.

Takomläggning

Vi har tillgång till ett arbetslag bestående av personal med specialistkunskap inom takläggning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Kungsör, Västmanland & Stockholm Takarbeten i hela Västmanland, Skillinge, Malmberga, Himmelsberga, Hagsta, Norrby, Torpaslätt, Östertibble,

  Taket slits i alla väder

  I Sverige har vi kalla vintrar som sliter på taken med snö och kalla vindar. Taken slits även på sommaren när solen ligger på. Därför måste du kontrollera taken med jämna mellanrum. Våra kompetenta medarbetare gör gärna en första besiktning för att se om du behöver ett takbyte. Ibland kan det även räcka med en enklare takrenovering.

  Vi har en nära dialog med dig som kund

  Ett takbyte kan vara ett ganska omfattande arbete och vi vill att det ska gå så smidigt som möjligt. Därför har vi ett nära samarbete med våra kunder och finns alltid tillgängliga för frågor. Om det sker några oförutsedda händelser meddelar vi det så snart som möjligt. Vi är vana vid förseningar och kommer då fram till flexibla lösningar.

  Kunskap om flera olika material

  Som takläggare har vi kunskap om flera olika material som används för tak. Det kan vara allt från papp och tegel till betong. Vi ser också vilket material som är bäst lämpat för ditt tak. Det är många olika faktorer som spelar roll och vi har koll på vad som fungerar.

  Kontakta oss om du har frågor

  Vill du komma ett steg närmare ett nytt tak kan du börja med att höra av dig till oss. Vi svarar gärna på frågor om takbyten, takrenoveringar och allt annat som kan komma på tal. Hos oss står alltid du som kund i fokus.

  Vi skickar gärna ut en offert

  Om du vill veta hur mycket en takomläggning skulle kosta kan vi gärna ta fram ett kostnadsförslag för din fastighet. Vi har inga fasta priser utan baserar priset på vad som måste åtgärdas på just ditt tak. Sedan kan du tänka över ditt kostnadsförslag i lugn och ro.

  Skickliga medarbetare med ett stor kompetens

  Vi är väldigt stolta över vårt skickliga team med stor kompetens inom takläggning. Vi har stor kapacitet och kan ta oss an uppdrag och förfrågningar i alla storlekar. Är du privatkund har du dessutom möjlighet att utnyttja ROT-avdraget i samband med att vi lägger om ditt tak.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com