Takläggaren

en tak fasad tvatt

Dags för en tak eller fasad tvätt? Hur går det till?

Är ditt tak i behov av uppfräschning? Ett rent tak inte bara förbättrar estetiken utan förlänger också takets livslängd.

Vår takrengöringstjänst avlägsnar effektivt mossor, alger och smuts som kan skada takets ytskikt. Genom att regelbundet tvätta taket kan du undvika kostsamma reparationer i framtiden. Vi använder miljövänliga metoder och noggrant utvalda produkter som är skonsamma mot både ditt tak och naturen.

Hur tvättar vi tak?

Inspektion av takets skick

Taket inspekteras noggrant för att identifiera skador och behovet av rengöring. Rengöringsmetoden anpassas efter takets specifika krav.

Rengöringsmetoder:

Lämpliga rengöringsmetoder och produkter väljs beroende på takmaterialet och smutsgraden. Det kan innebära högtryckstvätt eller kemisk rengöring.

Skonsam Rengöring:

Rengöringen är skonsam för att undvika skador på taket. Målet är att effektivt avlägsna alger, mossa och smuts.

Tvättning av fasad

Vi har även spetskompetens inom tvättning av fasader. Vår skonsamma fasadtvätt eliminerar envis smuts och beläggningar som kan skada fasadens yta. Även här använder vi noggrant utvalda rengöringsprodukter och tekniker för att säkerställa ett skinande rent resultat utan att skada materialet.

Kontakta oss på för en kostnadsfri offert för tak eller fasad rengöring, och ge ditt tak eller fasad den kärlek det förtjänar.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 010-555 89 73
E-mail: offert@taklaggaren.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?