Takrenovering i Stockholm

Vi hjälper dig med att renovera taket i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takrenoveringar, takbyten eller takomläggning. Vår takfirma har över 30 års erfarenhet inom takbranschen.

Totalrenovering av Tak

Renoveringar av större och mindre tak

Byta Takbeklädnad

Takrenovering av tegel, betong, plåt- eller papptak

Underhåll av Tak

Takunderhåll, service & besiktning

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Därför ska du Renovera ditt Tak i god tid Kontakta en erfaren Takläggare i Stockholm

  Det finns en missuppfattning bland många att en takrenovering är en dyr affär. Men långsiktigt är det en klok investering som ger er i slutändan möjlighet att spara in pengar. Om ni väntar för länge kan kostsamma fuktskador uppstå och kostnaden bara stiger.
  Taket är inte bara ett skydd som är till för att hålla väder och rusk borta. Det är även en del av fasaden som sticker ut och det första man ser från gatan. Därför kan det vara klokt att renovera taket och höja värdet på fastigheten.
  Om du vill bli den senaste snackisen i kvarteret så kan vi renovera om taket och installera nya takpannor. Taket syns över hela bostadskvarteret och om det finns skador på taket så syns det nästan direkt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Takrenoveringar i Stockholm Boka ett kostnadsfritt hembesök utan köpkrav!

   Takläggaren i Stockholm är en komplett takentreprenör från Södertälje som hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag och BRF:er med alla möjlig takrenoveringar. Vi har auktoriserade och diplomerade takmontörer som sätter service i första rummet. Vår specialitet är renovering av tegel, betong och papptak.

   Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Takprojekt

   Om ni är intresserade så rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss så vi kan komma ut och titta på ditt tak kostnadsfritt. När vi gått genom era idéer och materialkostnader så kan vi sätta igång!

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takrenovering

   Kan jag söka ROT-avdraget för att renovera taket?

   Inte alla känner till att takbyten är ROT-berättigade. Så länge det är en bostadsrätt och du är en privatperson så kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Hur ofta bör man renovera taket?

   Det finns inget enkelt svar på frågan då det beror helt på förutsättningarna. Men generellt bör man renovera eller byta ut taket efter cirka 20 till 30 år. I många fall tror man att taket är i gott skick då takpannorna ser bra ut men det kan finnas osynliga skador på läkten.

   Behöver vi bygglov för att renovera taket?

   Det beror på om takrenoveringen innefattar att byta husets storlek eller karaktär. Exempelvis om ni endast ska byta ut material så behövs det inte. Men om ni ska t.ex installera en ny våning eller plan så kan ni behöva ansöka om bygglov. Vi rekommenderar att ni kollar med er kommun eller kontaktar oss om ni är osäkra.

   Hur fungerar det med taksäkerhet?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kan ni ta kontakt med våra takmontörer.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com