Loading...

Kontakta Takläggare i Stockholm

Älggården Bygg AB hjälper er med att lägga om tak i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takrenovering, takbyte eller takomläggning. Vi erbjuder alltid fria prisförslag!

Byta Tak

Takbyten med alla takmaterial

Renovera Tak

Totalrenovering av tak

Lägga om Tak

Takomläggning av olika typer av tak

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Har du funderat på att renovera taket?

När det är dags för en takrenovering så är det viktigt att allt går rätt till. En dålig takläggning kan orsaka stora renoveringskostnader och ge er fler bekymmer än innan ni började. Vi är din proffsiga takfirma som arbetar ut efter 100% kundnöjdhet och lämnar inte arbetsplatsen förrän alla parter är nöjda.

Söker du en Takläggare i Stockholm så är vi till ditt förfogande. Tveka inte på att höra av dig då vi gärna hjälper er med era funderingar!

Takläggning, takrenovering & takbyten i Stockholm - till rätt pris med över 30 års erfarenhet!

Certifierad och auktoriserad Takentreprenör i Stockholm

Takläggaren i Stockholm är en väletablerad takentreprenör som specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner med alla vanligt förekommande takarbeten. Men vi vänder oss även mot fastighetsägare, BRF:er och företag som är i behov av takläggning. Våra takmontörer har över 30 års erfarenhet och levererar alltid högsta kvalitet av takbyten.

Kontakta vår takfirma vid nästa takrenovering för ett kostnadsfritt Offert-förslag!

Har du frågor eller funderingar kring ert tak? Våra takläggare hjälper er gärna på bästa möjliga sätt. Företaget innehar självfallet F-Skattesedel, ansvarsförsäkringar  och erbjuder 15 års garanti på utförda takarbeten.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Dennis Hörling
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 972
Mail: offert@taklaggaren.com

Vanliga frågor Vanliga frågor som kan uppkomma vid takläggning

Går det att söka ROT-avdrag vid takbyten?

Inte alla känner till att takbyten är ROT-berättigade. Så länge det är en bostadsrätt och du är en privatperson så kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Behöver man bygglov vid takrenovering?

Det beror på om renoveringen innefattar att ändra husets storlek eller karaktär Exempelvis om ni endast ska byta ut material så behövs det inte. Men om ni ska t.ex installera en takkupa så kan ni behöva ansöka om bygglov. Vi rekommenderar att ni kollar med er kommun eller kontaktar oss om ni är osäkra.

Hur ofta bör jag tvätta taket?

Alla tak oavsett sort är i behov av underhåll så som tvättning och rengöring. Framförallt plåttak och takpannor kan fördubbla sin livslängd om de tas hand om ordentligt. Vi rekommenderar att du tvättar taket ungefär var 5:e år för att behålla skyddsbeläggningen och få bort mossa och annat som börjar växa på taket.

Vad är kostnaden för ett takbyte?

Det finns inget enkelt svar när det kommer till kostnaden för ett takbyte då det är flera faktorer som spelar in. Bland annat måste takläggaren ta i åtanke hur stort arbetet är, vilka skador som behöver renoveras och vilket material ni väljer. Generellt brukar man få räkna på att timkostnaden ligger mellan 350-650 kronor (ink. moms.)

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Renovering Takkupa Huddinge

Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

Snörasskydd BRF Högdalen

Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is. 

Omläggning taktegel Hägersten

Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Dennis Hörling
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 972
Mail: offert@taklaggaren.com