Kontakta Takläggare i Stockholm

Vi hjälper er med att lägga om tak i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takrenovering, takbyte eller takomläggning. Vi erbjuder alltid fria prisförslag!

Byta Tak

Takbyten med alla takmaterial

Renovera Tak

Totalrenovering av tak

Lägga om Tak

Takomläggning av olika typer av tak

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Har du funderat på att renovera taket?

  När det är dags för en takrenovering så är det viktigt att allt går rätt till. En dålig takläggning kan orsaka stora renoveringskostnader och ge er fler bekymmer än innan ni började. Vi är din proffsiga takfirma som arbetar ut efter 100% kundnöjdhet och lämnar inte arbetsplatsen förrän alla parter är nöjda.

  Söker du en Takläggare i Stockholm så är vi till ditt förfogande. Tveka inte på att höra av dig då vi gärna hjälper er med era funderingar!

  Takläggning, takrenovering & takbyten i Stockholm - till rätt pris med över 30 års erfarenhet!

  Certifierad och auktoriserad Takentreprenör i Stockholm

  Takläggaren i Stockholm är en väletablerad takentreprenör som specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner med alla vanligt förekommande takarbeten. Men vi vänder oss även mot fastighetsägare, BRF:er och företag som är i behov av takläggning. Våra takmontörer har över 30 års erfarenhet och levererar alltid högsta kvalitet av takbyten.

  Kontakta vår takfirma vid nästa takrenovering för ett kostnadsfritt Offert-förslag!

  Har du frågor eller funderingar kring ert tak? Våra takläggare hjälper er gärna på bästa möjliga sätt. Företaget innehar självfallet F-Skattesedel, ansvarsförsäkringar  och erbjuder 15 års garanti på utförda takarbeten.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor som kan uppkomma vid takläggning

   Går det att söka ROT-avdrag vid takbyten?

   Inte alla känner till att takbyten är ROT-berättigade. Så länge det är en bostadsrätt och du är en privatperson så kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Behöver man bygglov vid takrenovering?

   Det beror på om renoveringen innefattar att ändra husets storlek eller karaktär Exempelvis om ni endast ska byta ut material så behövs det inte. Men om ni ska t.ex installera en takkupa så kan ni behöva ansöka om bygglov. Vi rekommenderar att ni kollar med er kommun eller kontaktar oss om ni är osäkra.

   Hur ofta bör jag tvätta taket?

   Alla tak oavsett sort är i behov av underhåll så som tvättning och rengöring. Framförallt plåttak och takpannor kan fördubbla sin livslängd om de tas hand om ordentligt. Vi rekommenderar att du tvättar taket ungefär var 5:e år för att behålla skyddsbeläggningen och få bort mossa och annat som börjar växa på taket.

   Vad är kostnaden för ett takbyte?

   Det finns inget enkelt svar när det kommer till kostnaden för ett takbyte då det är flera faktorer som spelar in. Bland annat måste takläggaren ta i åtanke hur stort arbetet är, vilka skador som behöver renoveras och vilket material ni väljer. Generellt brukar man få räkna på att timkostnaden ligger mellan 350-650 kronor (ink. moms.)

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatkunder

   Takläggarna i Stockholm har över 30 års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med takrenoveringar vid alla sorters fastigheter. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdraget eller andra funderingar ni angående takläggning.

   Fastighetsägare

   Som fastighetsägare är det viktigt att se över huset och dess underhåll. Framförallt taket bör ser över regelbundet. Takläggaren i Stockholm har många års erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare med takbesiktning.

   Bostadsrättförening

   Takläggaren i Stockholm hjälper både större och mindre bostadsrättsföreningar med takbesiktning, takläggning och taksäkerhet. Våra takmontörer hjälper er gärna svara på era frågor och funderingar som ni kan ha kring taket.

   Företag

   Med över 30 års erfarenhet inom takbranschen har vi etablerad många goda kundrelationer och samarbetspartners. Om ni är ett företag som är i behov av en takläggare så tveka inte på att kontakta oss för framtida samarbeten.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com