Takfirma i Stockholm

Vi är en takentreprenör som hjälper privatpersoner, företag och BRF:er med att lägga om tak i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takrenoveringar, takbyten eller takomläggningar.

Byta Tegeltak

Takbyten av takpannor

Takomläggning

Takarbeten vid renovering och nybyggnation

Renovera Tak

Underhåll och takreperationer

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Våra Taktjänster Boka din takrenovering idag!

  Byta Tak

  Funderar du på ett byta taket? Tack vara flera års erfarenhet kan våra takläggare se över taket och komma på en smart lösning. Hos oss får du professionell hjälp och bra priser!

  Lägga om Tak

  Våra takmontörer arbetar med många typer av tak och kan erbjuda takomläggning av bland annat tegel, plåt, shingel och papp. Takläggaren i Stockholm hjälper er med både stora och små fastigheter.

  Renovera Tak

  Takläggaren i Stockholm är en expert inom takrenoveringar. Med oss får du alltid professionella takmontör som sätter era behov i första rummet. Vi lämnar aldrig en arbetsplats förrän ni är nöjda.

  Välj en trygg och auktoriserad Takmontör Hållbara och kvalitativa taklösningar i Stockholm

  Om Takläggaren i Stockholm

  Vi är en välrenommerad och komplett takfirma från Södertälje som hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med alla vanligt förekommande takarbeten i Stor-Stockholm med omnejd. Har du frågor eller funderingar kring ert tak? Våra takläggare hjälper er gärna på bästa möjliga sätt.

  Varför ni bör välja oss vid nästa takprojekt!

  • Bra priser och hög service
  • Vi erbjuder 15 års garanti på varje takprojekt
  • Vi innehar F-Skattesedel och god ekonomi
  •  Över 30 års erfarenhet
  • Vi innehar ansvarsförsäkringar och länsförsäkringar

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Allt inom Tak i Stockholm

   Hur vet man om taket är tätt?

   Det kan vara svårt för ett otränat öga för att se om taket är tätt då många skador som kan uppkomma håller sig gömda under teglet vid läkten. Men ni kan undersöka om innertaket har fuktfläckar eller om det är fuktigt vid skorstenen. Om ni är osäkra så kan ni kontakta Takläggaren i Stockholm så kommer en av våra takmontörer förbi och ser över taket.

   Behöver vi köpa nya takpannor vid takrenovering?

   Det beror helt på projektet och hur gammalt teglet är. Om det endast är pappen som är skadad och takpannorna fortfarande är unga och hela så kan de återanvändas. Men om de är över femton år gamla så rekommenderar vi att passa på att lägga om nya.

   Finns det någon skillnad på tegel- och betongpannor?

   Även om bägge är takpannor så finns det skillnader mellan betong och tegel. Tegel har en längre livslängd och behåller sin färg längre. Men de är även tyngre så ibland kan betongpannor vara ett bättre val. Sedan är även betong billigare och kan färgas om i flera färger. Om ni behöver hjälp med att välja så kan ni kontakta oss.

   Vilket takmaterial har längst livslängd?

   Bland plåt, tegel, betong så brukar man säga ungefär 40 till 60 år innan man bör byta om taket helt. Vid papptak så gäller det cirka 20-30 år. Men om ni underhåller taket väl så kan de hålla ännu längre! Framförallt bör ni hålla taket rent från mossa som kan orsaka fuktskador.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatkunder

   Takläggarna i Stockholm har över 30 års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med takrenoveringar vid alla sorters fastigheter. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdraget eller andra funderingar ni angående takläggning.

   Fastighetsägare

   Som fastighetsägare är det viktigt att se över huset och dess underhåll. Framförallt taket bör ser över regelbundet. Takläggaren i Stockholm har många års erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare med takbesiktning.

   Bostadsrättförening

   Takläggaren i Stockholm hjälper både större och mindre bostadsrättsföreningar med takbesiktning, takläggning och taksäkerhet. Våra takmontörer hjälper er gärna svara på era frågor och funderingar som ni kan ha kring taket.

   Företag

   Med över 30 års erfarenhet inom takbranschen har vi etablerad många goda kundrelationer och samarbetspartners. Om ni är ett företag som är i behov av en takläggare så tveka inte på att kontakta oss för framtida samarbeten.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com