Takläggaren

Våra Samarbetspartners i Stockholm

Axplock av våra samarbetspartners inom Bygg, Renovering & Snickeri i Stockholm

Vill ni samarbeta med oss i framtiden? Kontakta oss gärna idag!

Melian v001 1 261x261 1 150x150 1

Golvläggare i Stockholm är ett erfaret golvföretag från Stockholm som utför allt inom golvläggning: så som laminatgolv, fiskbensparkett & trägolv.

Renovera Källare i Stockholm är ett byggföretag som specialiserat sig på källarrenoveringar runtomkring Stockholmsregionen.

color logo transparent 1 300x122 1

Byggaren i Haninge är ett byggföretag som utför allt inom bygg, renovering & ombyggnation i Stockholm.

Lägga Takpapp i Stockholm en väletablerad takläggare som hjälper privatpersoner, fastighetsägare och företag med allt inom takläggning i Stockholm.

wunderbar v001 Gold 500px 300x100 1

Bygga Badrum är ett byggföretag som är specialiserade inom badrumsrenoveringar i Stor-Stockholm. De renoverar även tvättstugor & våtrum.

white bg color logo 768x165 1

Fasadföretag i Stockholm är ett professionellt byggföretag med många års erfarenhet inom olika typer av fasadrenoveringar. De hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag & privatpersoner i Stor-Stockholm.

St„dkompaniet v012 300x69 1

Stockholm Rivning är ett professionellt rivningsföretag som utför fastighetsrivningar, lättrivningar, inomhusrivning och mycket annat. De tar uppdrag i hela Stockholmsregionen.

GLAS V001 150x150 1

Fönsterrenovering i Stockholm är en fönsterfirma som hjälper fastighetsföretag, byggbolag & privatpersoner med allt inom fönsterbyten, fönsterinstallationer & fönsterrestaurering i Stor-Stockholm.

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?