Takläggning i Djursholm & Stocksund

Har du ett tak som behöver ny takläggning någonstans i norra Stockholm? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är en rutinerad takläggningsfirma med många års erfarenhet. Under våra år i byggbranschen har vi lagt nya tak i lokalområden som Svalnäs, Ösby, Ekeby och Lahäll. Vi ger dig professionella resultat till bra priser. Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag för din takläggning.

Takläggning

Med alla olika sorters takmaterial: tegel, plåt, takpapp & betongtak!

Takbyten

Våra duktiga takläggare har lång yrkeserfarenhet av att byta takbeklädnader.

Takrenovering

Du är välkommen att kontakta oss med en förfrågan och beskriva vad det är du vill få gjort.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni en takläggare i Djursholm & Stocksund? Vi har utfört takarbeten i bl.a Svalnäs, Ösby, Ekeby och Lahäll

  Behöver ditt tak en översyn?

  Tak som lagts med finess och yrkeskunnande håller för en lång tid, men även de bäst lagda taken behöver förr eller senare ses över. Snö, regn och sol – alla väder sliter på taket på olika sätt. Detta leder i längden till att takets isolering sjunker i kvalitet och på sikt riskerar fuktskador att sprida sig i hela fastigheten. Om du tror att ditt tak är i behov av en omläggning kan du kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök med en besiktning. Efteråt tar vi fram en offert som du får utan kostnad.

  Vi ger dig en gratis offert inom 48 timmar

  Oavsett om du vill lägga nytt tak på din bostad, en kommersiell fastighet eller om du representerar en bostadsrättsförening är du välkommen att kontakta oss med förfrågningar. Vi gör vårt yttersta för att återkoppla med en offert så snabbt vi kan, vanligtvis inom 48 timmar.

  Våra duktiga takläggare garanterar ett bra resultat

  Vårt arbetslag består av en grupp duktiga takläggare som alla har lång yrkeserfarenhet och utbildning för sina respektive expertisområden. Det garanterar att du får ett bra resultat. Vi utför gedigna kvalitetskontroller på alla tak vi lägger.

  Totalentreprenad gör det enklare för dig

  Av oss kan du få totalentreprenad vilket gör det enklare för dig. Vi lägger tak i alla material så som betong, tegel, papp och plåt. Vi har tillgång till egen byggställning, all kompetens som behövs och dessutom ett stort kontaktnät. Allt sammantaget gör att vi kan ta oss an alla typer av takläggningsuppdrag – stora som små.

  Som privat beställare kan du ha rätt till ROT-avdraget när du anlitar oss

  Anlitar du oss för att lägga tak på en bostad du själv äger och bor i så kan du ha rätt att använda ROT-avdraget för att sänka totalkostnaden för arbetet. ROT-avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor, eller totalt 30% av arbetskostnaden. Vårt tips är att du tar kontakt med Skatteverket på förhand för att vara säker på att du har rätt till avdraget.

  Vad kostar det att anlita oss för en takläggning?

  Det beror förstås på många olika faktorer så som hur stort taket som ska läggas är, vilket material som väljs och andra förutsättningar som påverkar hur arbetet kan utföras rent praktiskt. Du är välkommen att kontakta oss med en förfrågan och beskriva vad det är du vill få gjort. Mot den bakgrunden tar vi fram en offert som du får av oss helt utan kostnad.

  Takarbeten åt alla slags kunder

  Geografiskt upptagningsområde för takbyten och reparationer är Stockholms län, med Norrort som specialitet. Takfirman har ett arbetslag i grannkommunerna, bland annat takläggning i Täby & Viggbyholm norr om Danderyd. Vi arbetar åt privatkunder, företag, föreningar och så vidare:

  • Privatpersoner
  • Företag
  • Fastighetsutvecklare
  • Bostadsrättsföreningar

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com