Takläggning i Köping

Börjar det bli dags att byta tak? Vår välrenommerade firma kan byta tak av betong, tegelpannor och flera andra material. Självfallet är taken anpassade efter det svenska klimatet och de hårda vintrarna som vi drabbas av. Vi gör ingen skillnad på våra kunder utan antar oss alla förfrågningar med samma entusiasm och professionalitet. Du hittar oss i Köping, Västmanland, Johannisdal, Sylta, Gålby, Skästa, Kräggesta, Ängeby, Yytterberga, Mista, Malmön, Munktorp och Valskog.

Takbyten

Vill du veta mer om hur vår takfirma kan hjälpa dig är du alltid välkommen att be om en första offert!

Takomläggning

Vi går noggrant igenom hela taket och kan ge dig råd om hur du bör göra.

Takrenovering

Vi vet att det kan vara svårt att välja takläggare men vi vill att det ska vara ett enkelt val för dig!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Köping, Västmanland Takarbeten i hela Västmanland, Johannisdal, Sylta, Gålby, Skästa, Kräggesta, Ängeby, Yytterberga, Mista, Malmön, Munktorp och Valskog.

  Takläggare i Köping

  Om du vill byta tak på en lite äldre byggnad tar vi alltid det historiska arvet på allvar. Vi vill självfallet förvalta det historiska arv som byggnaden står för. Det sker alltid i samråd med dig som kund. Våra medarbetare har bred kompetens och vet hur de ska närma sig varje enskild byggnad. Med fingertoppskänsla och noggrannhet ser vi till att taket blir precis så som du vill ha det.

  Boka in en besiktning av ditt tak

  Ditt tak har en väldigt tuff uppgift och det är att skydda din fastighet vilket kräver material av högsta kvalitet. Därför väljer vi alltid ut högklassiga leverantörer med samma företagsfilosofi som vi själva. Vi tänker alltid långsiktigt och vill att ditt tak ska hålla i flera år framöver. Vi är fullärda inom takomläggning och renovering och kan plocka fram en lösning som är anpassad efter din fastighet.

  Du kan alltid boka in oss med totalentreprenad

  För att underlätta för dig som kund har vi alltid möjligheten att göra en takomläggning med totalentreprenad. Om du inte är bekant med det kan vi säga att då har du bara kontakt med oss. Om vi behöver kontakta andra firmor går vi via våra samarbetspartners. Det är alltså inget som du behöver tänka på. Genom att erbjuda ett sådant upplägg ser vi till att du får en trygg och smidig upplevelse. Du slipper tänka på att ringa runt till en massa olika firmor under arbetets gång. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om detta.

  Ta kontakt med oss för en offert

  Att lägga om ett tak är ofta ett större projekt som kräver mycket planering. Därför brukar vi börja med att komma ut på en första konsultation. Då är det lättare för oss att se vad som måste göras och hur vi ska närma oss projektet. När vi är på plats har vi också underlag för ett första prisförslag. Det är aldrig bindande utan du bestämmer själv hur du vill göra.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com