Loading...

Takläggning i Rönninge

Ska du lägga om ditt tak i Rönninge? Då har du kommit rätt! Vi är en certifierad och säker takfirma som ser till att ditt gamla tak får sig ett lyft eller lägger ett helt nytt tak från grunden. Vi arbetar med alla typer av material och kan lägga tak i både papp, tegel och plåt, allt efter dina önskemål, tankar och idéer. Vi arbetar bl.a. i Södertälje, Tallsätra, Salem & Söderby. Kontakta oss idag så berättar vi mer! Hör av dig till oss du också för att få en kostnadsfri offert.

Takbyten

Vi tar oss mer än gärna an både större och mindre takbyten, för att kunna uppfylla varje enskilt behov.

Takomläggning

Behöver du hjälp med din villa eller är det kanske sommarstugans tak som ska fixas till?

Takrenovering

Oavsett om du behöver hjälp med hela eller delar av takrenoveringen är vi rätt företag för dig!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Vi hjälper dig med Takläggningen i Rönninge Takarbeten i Södertälje, Tallsätra, Salem & Söderby

Vi erbjuder takläggning i Rönninge med omnejd

Vårt fokusområde är att erbjuda dig som bor i Rönninge en så smidig och smärtfri takläggning eller takrenovering som möjligt. Därför ser vi till att rikta in oss här lite extra. Du kommer naturligtvis även att kunna anlita oss om du bor i Södertälje, Tallsätra, Salem eller i Söderby. Boka in en kostnadsfri konsultation för att berätta mer om vad du behöver hjälp med.

Professionella och seriösa montörer 

Att lägga ett tak på egen hand är inte en enkel uppgift och därför rekommenderar vi att du väljer ett professionellt takläggningsföretag för uppgiften. Våra montörer är både professionella och seriösa och ser till att du som kund alltid känner dig delaktig och väl omhändertagen. Vårt mål är att alla kunder ska bli 100 % nöjda och därför erbjuder vi alltid en nöjd kund garanti och försäkringar för alla arbeten.

Alltid nöjda kunder med garanti

 Vi värdesätter varje kund som vi har och därför kräver vi alltid att arbetet sker med högsta kvalitet. När du anlitar oss för din takläggning i Rönninge kan du vara säker på att arbetet blir utfört på rätt sätt, men också att vi använder oss av högkvalitativt material och en säkerhet som är i enlighet med de som branschen kräver. Våra medarbetare och montörer har också den utbildning som krävs för att klara av uppgifterna, stora som små.

Gröna lösningar för en bättre miljö 

När du vänder dig till oss ska du känna dig säker på att arbetet sker på rätt sätt. Det innebär bland annat att vi använder oss av rätt verktyg, tekniker och material, men det innebär också att vi arbetar miljövänligt och värnar om naturen. Därför ser vi till att ständigt leta efter nya och miljövänliga lösningar för alla våra projekt. Genom att göra detta kan vi se till att alltid arbeta kontinuerligt med att minska klimatets påverkan.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Dennis Hörling
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 972
Mail: offert@taklaggaren.com

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi förstår att du som kund behöver kunna planera ditt projekt så mycket som möjligt och därför ser vi alltid till att erbjuda kostnadsfria offerter. Det enda som krävs är att du kontaktar oss och därefter ser vi till att få ut en offert på arbetet som efterfrågas. När du har tittat igenom offerten i lugn och ro är det bara att höra av dig så påbörjar vi planeringen av ditt tak.

Lägre kostnader med ROT-avdrag

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Avdraget ger en 30 % reducering på arbetskostnaden och det enda vi behöver är ditt personnummer.

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

Kan plåttak börja rosta?

Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

När är det dags att lägga om taket?

Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

Vad för taksäkerhet behövs på taket?

Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

Vad kostar en takläggning?

Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

Recensioner Se vad våra kunder säger

Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

Mats T, Västerhaninge

Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

Johnny B, Södertälje

Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

Leif P, Nynäshamn

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Renovering Takkupa Huddinge

Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

Snörasskydd BRF Högdalen

Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is. 

Omläggning taktegel Hägersten

Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Dennis Hörling
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 972
Mail: offert@taklaggaren.com