Takläggning i Trosa

Behöver du renovera, reparera eller byta ut ett tak någonstans i Trosa med omnejd? Då har du hittat takentreprenören som ordnar jobbet åt dig. Vi har hittills under vår verksamma tid ordnat tak åt privat- och företagskunder i orter som Vagnhärad, Gnesta, Askö, Gillbergsvik och Källvik & Södermanland. Om du har ett tak som behöver översyn är du välkommen att höra av dig du också.

Takbyten

Ska ni byta ut taket? Vi arbetar med alla takmaterial!

Takomläggning

Certifierade takentreprenörer garanterar ett bra resultat!

Takrenovering

Vi renoverar bl.a. tegel, betong, plåt- eller papptak!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Takläggning i Trosa Takarbeten i bl.a. Vagnhärad, Gnesta, Askö, Gillbergsvik och Källvik

  Vi tar hand om allt inom takläggning i Trosa

  Tak är precis som allt annat beroende av regelbundet underhåll, om inte annat för att säkerställa att du inte drabbas av merkostnader på sikt. Om du låter en auktoriserad takläggare som oss ta hand om ditt tak säkerställer du att det får lång hållbarhet och håller hög kvalitet. Vi genomför alla typer av takarbeten med samma höga kvalitetskrav, säkerhetstänk och kostnadseffektivitet. 

  Vi är takläggaren i södra Stockholm för dig 

  Om du hör av dig till oss med en förfrågan om ett takarbete inleder vi med att göra ett kostnadsfritt hembesök. Vi gör då en grundläggande genomgång av vad arbetet kräver och utifrån det tar vi fram en offert. Ett första möte med oss är alltid helt kostnadsfritt och du kan i lugn och ro ta ställning till vår offert utan några krav på motprestation.

  Trygg takomläggning med resultat du kan lita på

  • Vi garanterar att du blir nöjd – Vi använder endast material från pålitliga leverantörer och utför våra uppdrag enligt gällande branschstandarder.
  • Vi tar hänsyn till vårt klimatavtryck – Vår strävan är ständigt att minska vår påverkan på miljön. Det gör vi genom att ständigt leta efter nya miljövänliga material och utveckla våra arbetsmetoder.
  • Effektiv projektledning ger konkurrenskraftiga priser – Vi vet hur man genomdriver ett projekt på effektivast möjliga vis. Rätt personal på rätt plats vid rätt tillfälle är nyckelorden. I och med det får du alltid bra priser hos oss.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Certifierade takentreprenörer garanterar ett bra resultat

   Som takrenoveringsföretag har vi lång erfarenhet inom ombyggnad, nybyggnad och renoveringar. Vi har hittills i vår karriär utfört taktjänster åt allt från bostadsrättsföreningar till fastighetsägare och företag. Om du låter en etablerad och seriös takentreprenör som oss göra jobbet så vet du att jobbet blir säkert utfört, att resultatet håller hög kvalitet och att du kommer bli nöjd.

   Totalentreprenad för ditt tak

   Att grundligt se över ditt tak är ofta ett sätt att undvika skador som ger merkostnader på sikt. Det kan till exempel handla om att åtgärda mindre vattenläckor som kan ge upphov till stora skador, eller att isolera taket för att spara på uppvärmningskostnader. Oavsett vilken typ av underhåll ditt tak kräver kan våra duktiga takmontörer hjälpa dig. Som takbyggare så renoverar vi även tak i Södra Stockholm, så om du behöver ett tak omlagt så kan t.ex. våra takläggare i Södertälje hjälpa till i Söderort.

   Hör av dig till oss 

   Du är välkommen att höra av dig till oss om du har funderingar eller frågor kring takarbeten. Fundera gärna ut i detalj på förhand vad du önskar. Ju mer detaljerad du är desto snabbare går det för oss att räkna ut en offert. Kom ihåg att första mötet med oss alltid är kostnadsfritt, liksom offerten är kostnadsfri och utan krav på motprestation från din sida.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com