Takläggning i Mölnbo

Äger du en villa eller en fastighet som är i behov av en takläggning i trakterna kring Mölnbo, Sörmland? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss. Vi är en välrenommerad takfirma med lång erfarenhet av branschen. Hos oss arbetar flera rutinerade medarbetare med fackmannamässig kompetens. Vi är vana att arbeta i områden som Mölnbo, Sörmland, Gnesta, Järna, Hölö, Hejsta, Åkerby, Österby, Järna, Sjunda och Malmsjöstugan.

Takbyten

Vi har alla förutsättningar som krävs för att ta oss an både stora och små takbyten.

Takomläggning

Vi är en trygg och självgående takläggare som kan se tillbaka på en lång rad av lyckade takprojekt.

Takrenovering

Vi har tillgång till ett arbetslag bestående av personal med specialistkunskap inom takrenovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Mölnbo, Sörmland & Stockholm Takarbeten i hela Södermanland, Gnesta, Järna, Hölö, Hejsta, Åkerby, Österby, Järna, Sjunda och Malmsjöstugan.

  Är det dags att se över taket runt Mölnbo?

  Ett välskött och hållbart tak är A och O för att skydda ett hus eller en fastighet. Annars finns det risk för fuktskador och mögel. Om ett tak läggs av en professionell yrkesman med stort kunnande kommer du få ett snyggt och stadigt resultat som du kan lita på. Oavsett hur hållbart tak du har tar det stryk av yttre faktorer som regn och snö. Därför är det viktigt att du ser över ditt tak med jämna mellanrum. Det är också här som vi kommer in i bilden.

  Du kan få ett första kostnadsförslag

  Om det är dags att lägga ett nytt tak kan vi alltid ta fram ett första kostnadsförslag. När du tar kontakt med oss gör vi vårt yttersta för att du ska få snabb återkoppling. Vi brukar alltid försöka återkomma inom 48 timmar från din första kontakt.

  Våra proffsiga medarbetare ger dig ett snyggt resultat

  Vi har ett kompetent och drivet arbetslag som arbetar för att ge dig ett resultat över förväntan. Samtliga av våra medarbetare är utbildade och har erfarenhet inom respektive område. Självfallet gör vi en grundlig kvalitetskontroll på alla tak som vi lägger om.

  Vi gör det enkelt med totalentreprenad

  Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda alla våra kunder en totalentreprenad. Det betyder att du enbart har kontakt med oss under hela projektet. Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi ta oss alla typer av projekt. Vi har kunskap om alla typer av material och kommer tillsammans fram till vad som är bäst för just ditt tak.

  Glöm inte bort att du har rätt till ROT-avdrag

  Om du väljer oss för en takläggning för en fastighet du äger har du ofta rätt till ROT-avdrag. Det är ett smart sätt att sänka kostnaderna för projektet. Du kan alltid kontakta Skatteverket på förhand för att se om du är berättigad för detta.

  Vi hjälper alla typer av kunder

  För oss spelar det ingen roll om du är fastighetsägare, bostadsrättsförening eller privatperson. Vi står redo att hjälpa alla typer av kunder. Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett första kundbesök om du vill lägga om ditt tak.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com