Takläggning i Mariefred & Åkers styckebruk

Har du ett tak som behöver lagas, renoveras eller läggas om? Då har du hittat rätt. Vi är en auktoriserad och erfaren takläggare som kan se tillbaka på en lång rad lyckade kundprojekt. Vår bas har vi i Sörmland & Stockholm men vi utför olika taktjänster i hela Södermanland inkluderat orter som Strängnäs, Marielundsviken & Nykvarn. Om du har ett takarbete som behöver utföras är det oss du ska kontakta. En offert från oss är alltid kostnadsfri.

Takrenovering

Ska ni renovera ert tak? Vi arbetar med alla takmaterial; plåt, papp & tegel.

Takomläggning

Du får ditt tak fixat inom tids & alltid med ett resultat av hög kvalitet.

Takbyten

Om ditt tak behöver bytas ut är det ingenting att vänta på. Kontakta oss idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Letar ni efter en Takfirma i Mariefred? Alla taktjänster i områden så som Åkers styckebruk, Strängnäs, Marielundsviken & Nykvarn.

  Certifierade takläggare med kvalitet i fokus

  Alla våra hantverkare har lång erfarenhet av att utföra olika typer av takarbeten på ett säkert sätt och med hög kvalitet. Du får arbetet utfört inom planerad budget och inom avtalade tidsgränser komplett med gedigna kvalitetskontroller och nöjd kundgaranti. Vi ser inget takarbete som avslutat förrän beställaren har godkänt resultatet. Vi utför det mesta inom takarbeten på alla typer av fastigheter så som bandtäckning, takomläggning, takplåtsmålning, lagning av läckor och andra typer av renoveringar och reparationer.

  En driven och skicklig takläggare för alla slags kunder

  Under våra år i branschen har vi utfört takreparationer och renoveringar åt kunder i bland annat Tingstuhöjden, Sundby, Eldsundsviken och Finninge. Till våra kunder räknar vi privatkunder, företag, BRF:er och fastighetsutvecklare. Om du har ett tak som behöver någon form av åtgärd är du en av våra potentiella kunder. Vi garanterar att du kommer få ett resultat du blir nöjd med, skulle du av någon anledning inte vara nöjd så har vi inte avslutat jobbet förrän du är det.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Totalentreprenad för alla takarbeten

   Vi har tillgång till egen byggställning och ett arbetslag bestående av personal med specialistkunskaper om det mesta inom takarbeten. För särskilt utmanande uppdrag kan vi drag nytta av ett brett kontaktnät. Det gör att när du anlitar oss så får du en heltäckande och skräddarsydd lösning. Du behöver inte anlita några ytterligare underentreprenörer för att ta hand som särskilda arbetsmoment utan får hela jobbet utfört av en firma från början till slut. Med det sagt har vi självklart möjligheten att också ta oss an delar av större renoveringsprocesser. Kontakta oss för att få ett bra pris på ditt takarbete.

   Vad kostar en takläggning i Mariefred?

   Det beror förstås på många olika faktorer. Kontakta oss så pratar vi om vad du behöver få utfört. Av oss får du en offert med ett konkurrenskraftigt pris. Om du har andra frågor och funderingar om vilka som är de bästa åtgärderna för ditt tak står vi redo att svara på dem också. Vi hjälper till med allt från materialval till andra tekniska frågor. Vår målsättning är alltid att vår kund får ett slutresultat av hög kvalitet. Skulle din fastighet ligga i närheten av Mariefred såsom i grannkommunen så kan en takläggare i Nykvarn alltid dyka upp då vi har fler medarbetare i närheten.

   Använd ROT-avdraget för att lägga tak billigare på bostaden

   Om du är en privat beställare som vill att vi ska laga eller renovera taket på din privatägda bostad så har du rätt att använda dig av ROT-avdraget. Kontakta Skatteverket i planeringsskedet för att kontrollera att du verkligen kan använda dig av avdraget. Om du kan det hjälper vi dig med pappersarbetet, fråga bara om “ROT” när du kontaktar oss.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Hur mycket kostar det att byta eller laga taket?

   En vanlig fråga vi får är hur mycket det egentligen kostar att renovera taket? Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök.

   Hur länge håller taket?

   Livslängden på ert tak kan skifta beroende på vilket takmaterial ni har installerat. Tegelpannor håller vanligtvis upp till 50 år medan betong och plåt 40 år. Sedan finns det papptak som har en kortare livslängd på 25 år. Det bästa tipset för att förlänga är genom att regelbundet underhålla taket.

   Behöver man ha en takstege på huset?

   Behöver man ha en takstege installerat på taket? Svaret är ja. Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Är takrenoveringar ROT-berättigade?

   Inte alla känner till att takbyten är ROT-berättigade. Så länge det är en bostadsrätt och du är en privatperson så kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com