Takläggning i Järfälla, Viksjö & Jakobsberg

Behöver ni en takläggare? Vi utför allt som rör takläggning, takrenovering och andra takarbeten. Vår bas finns i Stockholm och vi fokuserar på området kring Järfälla, Kallhäll, Barkarby, Viksjö och Jakobsberg. Hör av dig till oss du också för att få en kostnadsfri offert.

Byta Takbeklädnad

Genom ett takbyte kan vi hjälpa er förhindra dyra renovering- & fuktskador!

Omläggning av Tak

Behöver ni hjälp med en takomläggning? Vi lägger om papp, tegel eller betong!

Renovera Tak

Vi utför renovering av tak – större och mindre arbeten på alla hus & fastigheter!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Järfälla, Viksjö & Jakobsberg? Takarbeten i bl.a. Stäket, Kungsängen, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby & Berghem

  Renovera ditt tak i Järfälla, Viksjö och Jakobsberg

  Funderar ni på att renovera taket? Vi är en erfaren takfirma som har lång erfarenhet av alla slags takrenoveringar i Stor-Stockholm.

  Tecken på att problem uppstått

  • Synliga skador på taket
  • Mossa på taket
  • Fukt, mögel eller mögeldoft inne i byggnaden

  Har något av detta uppstått behöver du hjälp så snart som möjligt. Kontakta oss för kvalificerat utfört arbete!

  Hellre för tidigt än för sent

  Tak som lagts på rätt sätt håller under lång tid, men även ett vällagt tak kan efter ett tag behöva olika åtgärder. För att undvika risken att skador ska uppstå kan du med jämna mellanrum låta någon titta på ditt tak och se om det finns risk att skador kommer uppstå. På det sättet kan du göra något åt problemet redan innan det inträffat.

  Vi tar hand om allt – totalentreprenad

  Vi erbjuder totalentreprenad för takläggning och takrenoverinng i hela området kring Järfälla, Viksjö och Jakobsberg. Det innefattar även bland annat Stäket, Kungsängen, Kallhäll, Barkarby, Veddesta, Skälby och Berghem i västra Stockholm. Skulle din fastighet befinna sig i närliggande kommun till Järfälla, kan våra takläggare resa ut till er såklart, det händer ofta att vi gör takläggning i Sollentuna & Edsviken i norra Stockholm som ett exempel.

  Takläggare med miljötänk i Järfälla, Viksjö och Jakobsberg

  Vi erbjuder trygga, säkra och gröna arbeten. 

  • Gröna lösningar – Vi arbetar hela tiden för att hitta bättre och mer miljövänliga lösningar för våra projekt. Det är också självklart att vi gör allt vi kan för att minska vår klimatpåverkan.
  • Garanterad kvalitet – Det material vi använder kommer från Sveriges ledande leverantörer, och de som utför arbetet har alltid rätt utbildning och stor kunskap. På det sättet garanterar vi en bra kvalitet för dig.
  • Nöjda kunder – Att kunderna ska bli nöjda är A och O. Vi utför alltid ett arbete med hög kvalitet, bra material och som uppfyller alla branschregler och krav på säkerhet.

  Våra målgrupper

  Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i hela Stockholm.

  • Privatpersoner – Du som äger en fastighet kan få hjälp med alla sorters takarbeten av oss. Vi kan också hjälpa till med sökande av bygglov när det behövs och kan svara på frågor om ROT-avdrag
  • Bostadsrättsföreningar – I en bostadsrättsförening är regelbundna besiktningar av taket viktiga, liksom att säkerheten lever upp till alla krav. Hör av er till oss för en gratis offert!
  • Företag – Vi erbjuder totalentreprenad och har genom vår långa erfarenhet skaffat ett stort nätverk av leverantörer och underentreprenörer. På det sättet kan vi möta ditt företags behov, vilket det än är!

  Kontakta oss med dina frågor

  Du kan alltid vända dig till oss med dina frågor. Vi har stor kunskap på området och vet vad som brukar behöva göras. Vill du kan du också få ett gratis besök, så att vi kan titta närmare på taket eller taken det gäller, och du kan alltid få en gratis offert. Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Vi svarar inom 48 timmar!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com