Takläggning i Nacka & Saltsjö-Boo

Om du söker en certifierad och erfaren takläggningsfirma i Nacka, Saltsjö-Boo i Stockholm. Våra takmontörer gör renoveringar lokalt i bl.a Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Järla sjö, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Lännersta, Vikingshill, Ektorp, Stensö, Jarlaberg, Kolarängen, Ekudden, Insjön, Riset, Hedvigslund, Skuru eller Mensättra – lokal takfirma alltså, du kommit rätt! Vi utför alla typer av jobb med tak med garanterade metoder och material av högsta kvalitet.

Takbyten

Vi jobbar med alla typer av material: tegel, betong, papper, plåt, shingel & serumtak.

Takomläggning

Vi är alla välutbildade takläggare som kan vårt jobb och har koll på alla lagar och bestämmelse.

Takrenovering

Låt oss se över ditt tak genom att kontakta oss redan idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Din Takläggare i Nacka & Saltsjö-Boo Takarbeten i bland annat Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge & Kummelnäs

  Lägga om Tak i Nacka & Saltsjö-Boo

  Vi är din lokala takläggare i Nacka och Saltsjö-Boo. Vi jobbar med tegelpannor, betongpannor, papptak och plåttak. Vår firma har gedigen erfarenhet och goda referenser. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

  Byta Tak – Det är en bra investering!

  Ett tryggt takbyte ska alltid utföras av professionella hantverkare med kunskap och lagar och regelverk samt med den nödvändiga säkerhetsutrustningen. Tack vare våra kontakter med de ledande takleverantörerna kan vi erbjuda låga priser för material av högsta kvalitet som garanterar ett jobb som är både snyggt och hållbart. De material vi använder är även speciellt anpassade för vårt nordiska klimat.

  Renovera Tak

  Den bästa investering du kan göra för din fastighet är att se över ditt tak. Underhållning är alltid billigare än omfattande arbeten när skadan väl är framme. Kontakta oss för en gratis analys av taket i i Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Järla sjö, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Lännersta, Vikingshill, Ektorp, Stensö, Jarlaberg, Kolarängen, Ekudden, Insjön, Riset, Hedvigslund, Skuru och Mensättra!

  Kunden i fokus

  Vårt främsta mål är att varje enskild kund ska kunna vara hundra procent nöjd med vårt jobb. Vi är serviceinriktade och redovisar i detalj vad vi erbjuder och när vi kommer att utföra det. Bekräftelsen är de fina betyg våra kunder ger oss. Vi skapar helhetslösningar som är skräddarsydda för att möta varje kunds behov. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Vi utför arbeten för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Fråga oss om referenser!

  Friska hus i södra Stockholm

  Fuktskador kan ställa till med allvarliga problem. De kan leda till kostsamma reparationer och i värsta fall har mögel hunnit bildas. Det går inte alltid att se mögel men sporerna som sprids i luften är onyttiga att andas in och kan i värsta fall orsaka allvarliga hälsoproblem. Det är ett mycket klokt beslut att vinnlägga sig om att taket är intakt och i gott skick; på det viset kan man utföra eventuella åtgärder innan taket börjar släppa in fukt eller mögel bildas. Det förebygger stora utgifter och garanterar en sund inomhusmiljö.

  Nöjda kunder i hela Nacka och Saltsjö-Boo med omnejd.

  Vi har nöjda kunder i hela Nacka och Saltsjö-Boo med omnejd. Vi återkopplar inom 48 timmar och kommer och besiktigar ditt tak eller lyssnar på önskemål om takbyte eller omläggning av tak i till exempel Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Järla sjö, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Lännersta, Vikingshill, Ektorp, Stensö, Jarlaberg, Kolarängen, Ekudden, Insjön, Riset, Hedvigslund, Skuru och Mensättra. Bor du längre ut mot Skärgården, så har vi takläggare i Värmdö & Ingarö för omläggningar av tak, plåtarbeten och takreparationer.

  Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök!

  Efter att vi lagt fram en gratis offert avgör du om du vill att vi går vidare med arbetet. Vår långa erfarenhet inom takläggning och takrenovering och vårt intresse för att alltid använda de bästa lösningarna som finns på marknaden garanterar snygga, välgjorda tak och tillfredsställda kunder.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com