Takläggning i Hallstahammar

Önskar du lägga om ditt tak? Då kan du alltid ta kontakt med oss. Vi börjar ofta med att ge ut en första offert. I samband med detta brukar vi också göra ett hembesök för att se hur taket ser ut. Vi är proffs på det vi gör och kan ta hand om allt från förberedelser till en slutlig besiktning. Vår firma är baserad i Hallstahammar och vi rör oss i flertal områden som Surahammar, Västmanland, Östtuna Rallsta, Åsby, Trångfors, Elberga, Bällby, Sörstafors, Kolbäck och Tappfallet.

Takbyten

När du anlitar oss kan du vara säker på att du får assistans av en seriös firma med full garanti på samtliga arbeten.

Takomläggning

Vi utför takläggningar till konkurrenskraftiga priser! Hör av dig!

Takrenovering

Ditt självklara val gällande tak i Västmanland!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Hallstahammar, Västmanland Takarbeten i hela Västmanland, Östtuna Rallsta, Åsby, Trångfors, Elberga, Bällby, Sörstafors, Kolbäck och Tappfallet.

  Med oss blir det enkelt att välja takläggare

  Vi vet att det kan vara svårt att välja takläggare men vi vill att det ska vara ett enkelt val för dig. Du kan till exempel be om referenser från våra tidigare jobb. Då kan du snabbt få en bild av hur vi jobbar och vad vi står för. En takläggning är normalt ett stort projekt som kräver mycket eftertanke. Vi finns därför också tillgängliga för att svara på frågor.

  Ett hållbart tak skyddar din fastighet

  Taket är ett yttre skydd mot regn, hagel, snö och vindar, bara för att nämna några exempel. Det är därför viktigt att du vårdar och ser över ditt tak. Vi rekommenderar att du besiktigar taket regelbundet för att kolla status. Det är inte alltid lätt att se vilket skick taket är i genom att bara kolla snabbt. Vi går noggrant igenom hela taket och kan ge dig råd om hur du bör göra.

  Vi erbjuder dig trygghet hela vägen

  Vi är alltid ett tryggt val i området kring Hallstahammar och ser till att ha en nära dialog så länge vi samarbetar med dig som kund. För oss är nöjda kunder en självklarhet. Det är det som gör att vi har kunnat hålla på i så många år med lyckade resultat. Som en del av detta erbjuder vi även totalentreprenad vilket betyder att all kontakt går via oss.

  Be om en första offert med ROT-avdrag

  Vill du veta mer om hur vår takfirma kan hjälpa dig är du alltid välkommen att be om en första offert. Bara hör av dig så ordnar vi det. Kontaktar du oss som privatperson kan vi också räkna på ROT-avdraget. Så länge du äger fastigheten där taket ska läggas brukar du kunna utnyttja detta. Du kan också läsa mer om det på Skatteverkets hemsida. Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com