Takläggning i Haninge & Vendelsö

Vi är en välrenommerad byggfirma med takläggning som specialitet. Vi renoverar, reparerar och lägger tak av alla de slag: tegel, plåt, takpapp och mera. Du kan anlita oss för takarbeten i regionen söder om Stockholm inkluderat orter som Lötkärr, Vega, Skogås & Länna. Du får nöjd kund-garanti och ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss redan idag för att få ett offert-förslag inom 48 timmar.

Takläggning

Vi jobbar med alla slags tak: tegel, plåt, takpapp, trätak & så vidare. Vi är helt enkelt experter på tak.

Takbyten

Om du har ett tak som behöver bytas & vill vara säker på ett högkvalitativt resultat ska du låta oss göra jobbet.

Takrenovering

Behov av en takrenovering? Kontakta oss för att få ett bra pris på ditt takarbete.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Haninge? Allt inom Tak i Lötkärr, Vega, Skogås, Vendelsö & Länna.

  Professionella takläggningstjänster i Haninge

  Vi har stor rutin av att jobba med alla slags tak på alla slags fastigheter. Oavsett om du har ett plåt-, tegel-, papp- eller trätak har vi kompetensen som krävs för att få ditt tak som nytt igen. Om du vet med dig att det var längesedan ditt tak fick en översyn kan det vara en god idé att låta oss inspektera det. Här följer några av tjänsterna vi erbjuder inom takläggning:

  • Bandtäckning
  • Takplåtsmålning
  • Takomläggning
  • Takrenoveringar och reparationer

  Totalentreprenad för alla takarbeten

  Vi har alla förutsättningar som krävs för att ta oss an både stora och små takuppdrag. Med tillgång till egen byggställning och bred kompetens i arbetslaget så kan vi erbjuda totalentreprenad för alla arbeten. Du slipper krångla med att anlita separata underentreprenörer för olika arbetsmoment och resultatet blir bättre när arbetet utförs under översynen av en projektledare. Självklart har vi också möjligheten att ta oss an delar av ett takarbete, det är dina önskemål som styr.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Takarbeten åt alla slags kunder

   Under vår verksamma tid har vi genomfört reparationer och renoveringar av tak åt företags- och privatkunder, BRF:er, markägare och fastighetsutvecklare. Du hittar nöjda tidigare kunder till oss i bland annat Gudö, Dalarö, Tyresta och Handen. Om du innan du anlitar oss vill ta del av referenser från våra tidigare kunder så är det bara att fråga.

   Takläggning med miljöhänsyn

   Vi jobbar ständigt för att vår klimatpåverkan ska vara så liten som möjligt. I det arbetet strävar vi efter att ta fram miljövänliga lösningar och att använda oss av material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt. Vår strävan är också att störa närmiljön så lite som möjligt när vi arbetar. Vi försöker renovera och restaurera tak i närområdet för att jobba klimatsmart, t.ex. har vi ett arbetslag med takläggare i Tyresö i södra Stockholm för att täcka upp närliggande kommuner

   Vad kostar en takläggning i Haninge och Vendelsö?

   Det tar du enkelt reda på genom att kontakta oss. Tillsammans pratar vi om vad det är för typ av arbete du vill få utfört. När vi vet förutsättningarna för jobbet sätter vi oss och räknar fram en offert som du får utan kostnad. Vid större uppdrag är vi tacksamma om vi får möjligheten att inspektera taket på plats – även det är kostnadsfritt. Du förbinder dig inte till något när du tar emot en offert från oss.

   Använd ROT-avdraget när vi jobbar hemma hos dig

   Vad krävs för att du ska kunna använda dig av skattereduktionen som kallas för ROT-avdraget vid ett takarbete? Det mest grundläggande är att arbetet du anlitar oss för sker i anslutning till din privatägda bostad. Du har i sådana fall möjligheten att med ROT-avdraget sänka totalkostnaden för jobbet med upp till 30 procent. Kontakta Skatteverket för mer information om hur du går tillväga.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com