Takläggning i Eskilstuna

Du vet väl om att du regelbundet måste se över ditt tak? Det gäller oavsett om det är din privata bostad eller en annan fastighet. Vi är en professionell takläggare i Eskilstuna, Sörmland som alltid är redo att stå till tjänst. Vi kan allt från plåttak till papp och levererar resultat enligt dina önskemål. Du kan anlita oss inom flera lokalområden så som Eskilstuna, Sörmland, Helgesta, Ärna, Svista, Odlaren, Lagersberg, Åsby, Flacksta, Eliseberg, Mesta, Kungsör, Torshälla, Ärla, Kolsta och Hällbybrunn.

Takbyten

Du ska alltid känna att vi är ett tryggt och nytänkande val som sätter ditt bästa i fokus.

Takomläggning

Vi avslutar varje projekt med en slutbesiktning för att säkerställa resultatet.

Takrenovering

Har det blivit tid att se över ett eller flera tak? Då kan du alltid vända dig till våra takläggare i Eskilstuna!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Eskilstuna, Sörmland & Stockholm Takarbeten i hela Södermanland, Åsby, Flacksta, Eliseberg, Mesta, Kungsör, Torshälla, Ärla, Kolsta och Hällbybrunn

  Så vet du att taket behöver bytas

  Det kan vara väldigt svårt att se om ett tak behöver bytas med blotta ögat. Därför är det bäst att alltid kontakta en professionell takläggare och låta dem göra en inspektion. Vi kan komma ut till dig med kort varsel och se över statusen på taket. Därefter presenterar vi en relevant lösning på vad som bör göras med just ditt tak.

  Du kan få en förutsättningslös offert

  Vi brukar börja med att skicka ut ett kostnadsförslag till våra kunder. Det gör vi när vi har lite mer information om deras tak. När du skickar in en förfrågan till oss gör vi vårt yttersta för att svara dig inom 48 timmar. Då kan du även passa på att ställa alla frågor du kan tänkas ha.

  Vi har ett stort kunnande

  I vår firma förstår vi vikten av att ha ett hållbart tak som skyddar mot regn och rusk. Därför har vi också ett stort kunnande om olika material och tillvägagångssätt. Vi ser vilken metod som lämpar sig bäst för ditt tak och väljer sedan om vi ska göra en takrenovering eller takomläggning. Du är alltid i trygga händer.

  Privatpersoner kan ha rätt till ROT-avdraget

  Som privatperson kan du ofta utnyttja ROT-avdraget i samband med en renovering eller takomläggning. Det kan maximalt uppgå till en summa av 50 000 kronor. Om du har rätt till det ser vi till att du får ett korrekt belopp på din slutfaktura. Du behöver inte själv höra av dig till Skatteverket.

  Vi har en bred kundkrets

  Under våra år som aktiva har vi arbetat med de flesta typer av fastigheter. Vi har bytt tak på flerfamiljshus, villor, kommersiella lokaler och mycket mer. Därför har vi kompetensen att plocka fram en skräddarsydd lösning för varje enskild kund. Börja med att kontakta oss så kan vi prata mer om vad ditt tak behöver. Hör av dig redan idag.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com