Takläggning i Surahammar

Om du vill ha ett tryggt och säkert val av takläggare är vårt företag ett självklart val. Vi kan byta, renovera eller lägga om tak oavsett tid på dygnet. Vi arbetar endast med material av högsta kvalitet och garanterar dig ett fackmannamässigt resultat. Du kan få hjälp med allt från små garage till en större fastighet. Vi arbetar inom ett stort upptagningsområde i Surahammar, Västmanland, Hallstahammar, Ramnäs, Olberga, Jobsbo, Tapfallet, Fridnäs och Skulltuna.

Takbyten

Vi har hjälpt alltifrån stora bostadsrättsföreningar och större företag till privatpersoner i deras sommarstugor!

Takomläggning

Vi finns med dig från första möte till den sista slutbesiktningen för ditt tak.

Takrenovering

Vi förser dig med ett snyggt tak som är redo för alla slags väderförhållanden.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Surahammar, Västmanland Takarbeten i hela Västmanland, Hallstahammar, Ramnäs, Olberga, Jobsbo, Tapfallet, Fridnäs och Skulltuna.

  Ditt självklara val gällande tak i Surahammar

  Vi är rekommenderade av många kunder i hela Västmanland och har flera års erfarenhet att luta oss tillbaka på. Med vår breda kunskap kan vi alltid ge dig ett resultat som överträffar alla förväntningar. Vi är självfallet auktoriserade att genomföra alla typer av takläggningar.

  Tveka inte över att kontakta oss

  Ta gärna kontakt med oss via formuläret så kan vi återkomma med en offert inom kort. Då kan vi även passa på att boka in en första konsultation ute på plats. Det är lättare för oss att ta fram ett passande upplägg om vi först får inspektera taket. Då kan vi snabbt se den nuvarande statusen på ditt tak.

  Vi har ett stort utbud av produkter

  Vi arbetar endast med material som är anpassat för Skandinavien. Allt material är omsorgsfullt utvalt av tillverkare som tillhandahåller produkter av hög kvalitet. Du kan få dina takpannor i flera olika mönster och design. Här kommer vi gärna med råd och tips om vad som kan passa. Det kan vara svårt att veta vilka material som passar olika typer av hus. Våra medarbetare har mycket god kunskap om detta.

  Vi utför takläggningar till konkurrenskraftiga priser

  Vi har alltid möjlighet att renovera ett befintligt tak oavsett vilket material det rör sig om. Valet av material påverkar också utseendet på taket. Vi lägger ett tak som stämmer in på alla dina önskemål. Dessutom har vi konkurrenskraftiga priser som står sig väl i branschen. Det kan vår mångåriga erfarenhet tala för.

  Du får hjälp av en certifierad firma

  När du anlitar oss kan du vara säker på att du får assistans av en seriös firma med full garanti på samtliga arbeten. Vi har alla de certifikat som krävs och räknas som en auktoriserad firma. Alltså har vi det som krävs för att garantera dig ett takarbete av högsta klass. Självfallet är vi fullt försäkrade genom hela processen vilket är ytterligare en trygghet för dig som kund.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com