Takläggning i Saltsjöbaden & Älgö

När du kontaktar oss vet du att du alltid har att göra med erfarna yrkesmän med gedigen utbildning och goda referenser. Hör av dig för en analys och gratis offert för takläggning eller takrenovering i Saltis, Älgö, Nacka, Älta, Saltsjö-Duvnäs, Solsidan, Fisksätra, Rösunda, Igelboda, Värmdö och Neglinehöjden i Stockholm. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert med ett konkurrenskraftigt pris.

Renovera Tak

Det bästa sättet att skydda din fastighet är med en takrenovering. Vi ser över ditt tak kostnadsfritt.

Lägga om Tak

Vilket material det än gäller: plåt, tegel, betong & papp – vi har kompetensen!

Byta Tak

Investera i din fastighet! Vi erbjuder helhetslösningar och kvalitetssäkra jobb.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ditt tak ses över, få underhåll eller bytas i Saltsjöbaden & Älgö? Då ska du vända dig till en certifierad takläggare med öga för kvalitet, material och service.

  Din takläggare i Saltsjöbaden och Älgö

  Kontakta oss redan idag för en gratis analys av taket! Våra experter undersöker taket och ser vilka åtgärder som kan komma att behövas. Vi lägger fram en offert och sedan är du fri att avgöra om du vill gå vidare. Vi är verksamma ibland annat Nacka, Älta, Saltsjö-Duvnäs, Solsidan, Fisksätra, Rösunda, Igelboda och Neglinehöjden. Detta kan vara den viktigaste investeringen du gör för din fastighet.

  Tydlig kommunikation

  Med oss ska du kunna känna dig trygg med att du får en professionell och pålitlig bedömning av behov och kostnader. Vi lägger upp en realistisk tidsplan som vi håller. Offerten är tydlig och detaljerad och du vet precis vad du betalar för. Vi är lyhörda för kundens önskemål och utvecklar de lösningar som fungerar bäst för kunden.

  Takrenovering – det är en investering!

  Det är alltid ett stort misstag att vänta med att underhålla taket tills synliga skador uppkommer. Regn, snö, vind och UV-strålar sliter ut ytskiktet på takpannorna så att de inte längre kan skydda mot fukt, frostbrytning och läckage. Är tätskiktet intakt kan en grundlig och varsam tvätt av takpannorna och en takmålning förnya taket vad gäller både utseende och skyddande egenskaper i många år framöver. En enkel renovering säkerställer taket och kan skydda dig och huset från stora utgifter i framtiden. Vi utför takrenoveringar i Nacka, Älta, Saltsjö-Duvnäs, Solsidan, Fisksätra, Rösunda, Igelboda och Neglinehöjden.

  Lägga om Tak

  Vi jobbar med alla typer av material och har kontakt med Sveriges ledande takleverantörer. Vi använder bara material av högsta kvalitet oavsett om det gäller tegelpannor, betongpannor, papptak eller plåttak. Tack vare ett nära samarbete med leverantörerna kan vi erbjuda de bästa materialen till de lägsta priserna.

  Byta Tak

  När det är dags att byta tak i Saltsjöbaden och Älgö är våra erfarna hantverkare rätt val. Vi jobbar med olika material och är kvalitets- och säkerhetsmedvetna. Vi har god kunskap om relevanta lagar och bestämmelser och lång erfarenhet av takbyten. Vi erbjuder helhetslösningar som är skräddarsydda efter kundens önskemål.

  Nöjda kunder över hela södra Stockholm

  Fråga oss om referenser! Vi är väldigt stolta över de fina betyg vi får från våra kunder. Vi är alla välutbildade hantverkare, erfarna och ständigt uppdaterade vad gäller de senaste och smartaste lösningarna på marknaden. Målet är att varje kund ska vara hundra procent nöjd med vårt arbete. Som takläggningsfirma gör vi även takarbeten norr om stan, till exempel har vi ett arbetslag inom takläggning i Bromma & Spånga i Stockholm

  Vi jobbar med privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Saltsjöbaden och Älgö

  Inget jobb är för litet eller stort för oss.

  Det är kundens önskemål som står i fokus. Kontakta oss för återkoppling inom 48 timmar!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com