Takläggning i Tumba

Är du i behov av hjälp med takläggning till ett nytt tak eller är det kanske en takrenovering som du är i behov av? Då kan vi hjälpa dig! Vi erbjuder professionella och serviceinriktade takläggare i Tumba med omnejd. Vi har utfört projekt i bl.a. Tuna, Vretarna, & Uttran. Här hittar du bland annat tegeltak, papptak eller plåttak och vi arbetar alltid inom en fast tidsram. Hör av dig till oss du också för att få en kostnadsfri offert.

Takbyten

Vi använder alltid de bästa materialen och utför våra uppdrag enligt gällande branschregler och standarder!

Takomläggning

Vi erbjuder trygg takomläggning med resultat du kan lita på!

Takrenovering

Vi genomför alla typer av takrenoveringar med samma höga kvalitetskrav!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Allt inom Takläggning i Tumba Vi har utfört projekt i bl.a. Tuna, Vretarna, & runtomkring Uttran

  Anlita en professionell firma från Tumba för din takrenovering

  Att renovera ett tak på egen hand är en svår uppgift. Detsamma gäller när det är dags att byta ut taket helt och hållet. Vi rekommenderar att du använder dig av får professionella takläggningsfirma för att vara säker på att arbetet blir utfört på rätt sätt. Vi har många års erfarenhet av takreparationer och för oss är inget jobb för stort eller för litet. Om du är i behov av ett nytt tak i Tumba är vi rätt företag för dig!

  Ett garanterat bra och snyggt resultat

  För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och säker när du anlitar oss och därför ser vi till att alla våra montörer har en ordentlig utbildning för ett så optimalt resultat som möjligt. Det enda du behöver göra är att kontakta oss via mail eller telefon för att tillsammans diskutera vad du har för idéer och tankar. Vi jobbar utifrån de förutsättningar som finns, men värdesätter alltid kundens önskemål! Här är det viktigt att du som kund får känna att du är delaktig i processen hela vägen!

  Smidig takläggning för alla kundgrupper

  Att lägga nytt shingel eller montera ett papptak är något som absolut går att utföra på egen hand, men om du inte har kunskapen som krävs kommer uppgiften att vara både svår och tidskrävande. Här krävs en mycket stor noggrannhet för att du ska undvika problem. Till oss kan du vända dig oavsett om du är privatperson, fastighetsägare, bostadsrättsförening eller företagare. Vi garanterar ett fräscht, snyggt och hållbart tak varje gång.

  ROT-avdraget ger dig lägre kostnader

  Tak vare ROT-avdraget kan du som privatperson sänka dina kostnader när du är i behov av takläggning eller takrenovering. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på arbetskostnaden och det enda som krävs är att du uppger att du vill nyttja ROT i samband med din beställning. Vi sköter sedan kontakten med Skatteverket och levererar en faktura som är reducerad och klar. Allt för att göra det så enkelt för våra kunder som möjligt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Dennis Hörling
   – Projektledare

   Nummer: 08-580 97 972
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Takläggning med fokus på Tumba

    Vi arbetar inom hela Stockholm, men med ett större fokus på Tumba. Det betyder att du med fördel kan vända dig till oss om du behöver hjälp i bland annat Lövholmen, Solbo, Broängen eller i Botkyrka. Naturligtvis erbjuder vi även kostnadsfria offerter på arbetet. Kontakta oss för att veta mer om de tjänster som vi kan erbjuda eller för att boka in en takrenovering eller takläggning i området. Våra duktiga och kunniga medarbetare kan även hjälpa dig att besvara frågor och funderingar som du kan tänkas ha inför takprojektet. Är din fastighet belägen i kranskommunerna till Botkyrka, kan våra arbetslag t.ex. fixa en takläggare i Rönninge eller Salem, övriga Södra Stockholm

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is. 

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Dennis Hörling
    – Projektledare

    Nummer: 08-580 97 972
    Mail: offert@taklaggaren.com