Takläggare i Vagnhärad, Sörmland

Har det blivit tid att se över ett eller flera tak? Då kan du alltid vända dig till oss som är takläggare i Vagnhärad, Sörmland. Här får du hjälp av en väletablerad firma med stor erfarenhet av olika takarbeten. Vi har ett väl sammansvetsat team av duktiga takläggare. Inför varje uppdrag ser vi över ditt tak och kommer fram till en skräddarsydd lösning. Du hittar oss i områden som Vagnhärad, Sörmland, Trosa, Västerljung, Åbylund, Sund, Övre Mölna, Stensund och Krymla, Kvegrö och Årendal.

Takbyten

Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett första kundbesök om du vill byta ditt tak.

Takomläggning

Vi har kunskap om alla typer av material och kommer tillsammans fram till vad som är bäst för just ditt tak.

Takrenovering

Vi kan allt från plåttak till papp och levererar resultat enligt dina önskemål.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggning i Vagnhärad, Sörmland & Stockholm Takarbeten i hela Södermanland, Vaghärad, Trosa, Järna, Hölö, Hejsta, Åkerby, Österby, Järna m.m.

  Det är viktigt att inspektera taket regelbundet

  Taket är det yttersta skyddet på ett hus och bör tas om hand på bästa sätt. Exakt hur länge ett tak håller beror på flera faktorer. Några är vilket material det är tillverkat i samt hur mycket slitage det har utsatts för. Om du är osäker på om taket behöver bytas kan vi alltid komma ut och göra en första inspektion.

  Hör av dig så ordnar vi en första offert

  Det kan vara svårt att säga på rak arm hur mycket ett projekt kommer att kosta. Därför kommer vi gärna ut på ett första besök och bildar oss en uppfattning om vad som ska göras. Sedan kan vi skicka ut en förutsättningslös offert. Den kan du ta ställning till i lugn och ro.

  Vi har ett imponerande team

  Inget av det vi gör skulle vara möjligt utan vårt proffsiga team av medarbetare. Vi brinner för nöjda kunder och för att alltid göra ett bra jobb. Därför har vi en nära dialog genom hela samarbetet där du alltid har möjlighet att höra av dig för frågor. Vi avslutar dessutom varje projekt med en slutbesiktning för att säkerställa resultatet.

  Vi tar hjälp av professionella samarbetspartners

  För oss är det viktigt att kunna erbjuda totalentreprenad till alla våra kunder. Därför har vi kontakt med flera nära samarbetspartners som står för samma höga kvalitet som vi själva. Du kan alltså vara säker på ett högklassigt resultat i alla lägen.

  Därför ska du anlita oss för din takläggning

  Som firma har vi många styrkor men några av våra främsta är att vi alltid sätter säkerheten först. Detta samtidigt som vi är snabba och effektiva. Vi presenterar också ett miljövänligt alternativ eftersom vi är helt dammfria. Du ska alltid känna att vi är ett tryggt och nytänkande val som sätter ditt bästa i fokus. Vårt mål är att leverera tak som håller i flera år utan problem.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com