Takläggning i Örsundsbro

Välkommen till en erfaren takläggare i Örsundsbro. Vi hjälper dig gärna med läggning av olika typer av tak. Oavsett om du har ett enklare papptak eller ett klassiskt tegeltak ser vi till att du får ett proffsigt resultat. Vi är baserade i Örsundsbro och arbetar i områden som Enköping, Gryta, Alsta, Ölsta, Stora Vibby, Giresta, Nysätra och Uppsala. Vi kan se alla möjligheter för ditt tak.

Takbyten

Vi har alla förutsättningar som krävs för att ta oss an både stora och små takbyten.

Takomläggning

Vi är en erfaren takläggare som kan se tillbaka på en lång rad av lyckade takomläggningar.

Takrenovering

Vi har arbetslag bestående av personal med specialistkunskap inom takrenovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Örsundsbro & Uppland Takarbeten i hela Enköping, Gryta, Alsta, Ölsta, Stora Vibby, Giresta, Nysätra och Uppsala.

  Vi är experter på takbyten

  Det kan vara väldigt komplicerat att byta tak. Därför bör du inte ta några risker utan låta våra experter hjälpa dig. Vi gör först en grundlig besiktning av taket och ser om det finns några skador som behöver åtgärdas. Sedan kan vi presentera ett upplägg för dig. Det kan då bli ett fullständigt takbyte eller en takrenovering.

  Tak som är anpassade efter klimatet

  Oavsett material och takläggning kan vi inte förhindra att taket slits. Det beror på flera faktorer men några av de största är regn, snö, vindar och solstrålar. Alltså kommer taket att påverkas oavsett årstid. Vi är specialister på tak som är anpassade för det skandinaviska klimatet. Du får ett slitstarkt tak som står emot även de kallaste vinterdagarna.

  Vi fungerar gärna som rådgivare

  Du behöver inte oroa dig om du inte är någon expert på tak. Den biten sköter vi. Våra medarbetare agerar gärna rådgivare och berättar om fördelarna med olika material. Tillsammans ser vi till att du får rätt material för din budget och dina behov. Vi kan hantera enstaka fastigheter eller hjälpa dig med ett större projekt.

  Vår takfirma kan erbjuda totalentreprenad

  Om det rör sig om ett lite större projekt kan vi alltid erbjuda en totalentreprenad. Då kontrollerar vi hela processen. Är det delar vi inte kan hantera på egen hand tar vi hjälp av våra skickliga samarbetspartners. Det är en stor fördel för dig som kund eftersom du slipper samordna flera olika företag. Vi sköter allt och ger dig regelbundna uppdateringar om vad som händer.

  Vi skickar gärna ut en första offert

  Det första steget för oss brukar vara att skicka ut ett första kostnadsförslag. Vi vill gärna ha lite mer information om ditt tak och vad du är i behov av. Då kan vi ge dig en så korrekt offert som möjligt. Hör av dig till oss så pratar vi mer om dina önskemål och dina förväntningar. Du kan alltid räkna med ett trevligt och kompetent bemötande i alla lägen.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com