Takläggning i Sollentuna & Edsviken

Letar du efter en professionell takläggningsfirma i Stockholm som kan hjälpa dig med någon typ av takarbete i Sollentuna och Edsviken med omnejd? Då ska du vända dig till oss. Vi är ett väletablerat företag som hjälpt många kunder i orter och lokalområden som Silverdal, Viby, Edsberg, Rotebro och Helenelund. Av oss får du ett hantverksmässigt slutresultat av hög kvalitet som märks i detaljerna. Ett tak som, oavsett vilket takmaterial det handlar om, håller för svenska klimatförutsättningar.

Takläggning

Din takläggning kommer att utföras med precision & noggrannhet.

Takbyten

Behöver du byta dina trasiga tegelpannor till nya? Hör av dig!

Takrenovering

Ta hand om ditt tak i tid genom en takrenovering, innan eventuella skador uppstår.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Letar du efter en proffsig takfirma i Sollentuna & Edsviken? Vi har utfört takarbeten i bl.a. Silverdal, Viby, Edsberg och Helenelund

  Se över ditt tak i Sollentuna med omnejd

  Takets standard är förstås viktig för hållfastheten i hela fastigheten och alla tak behöver förr eller senare ses över. Tak börjar läcka, drabbas av fukt- och algproblem eller andra skador. Av oss kan du få hjälp med alla typer av tak inkluderat plåt-, tegel-, betong- och papptak.

  Många lyckade kundprojekt i bagaget

  Under våra många år i branschen har vi hjälpt många kunder i trakterna runt Sollentuna och Edsviken. Däribland i Töjnan, Häggvik, Landsnora och Tureberg. Vi har lagt nytt tak på alla slags fastigheter så som villor, kontorslokaler, flerbostadshus, industri- och lagerlokaler, butiker och restauranger. Vi vänder oss till alla typer av kunder:

  • Privatkunder
  • Företag
  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsutvecklare

  Du kan få totalentreprenad för alla tjänster vi erbjuder

  Ta hand om ditt tak i tid, innan eventuella skador blir såpass omfattande att kostnaderna blir mycket större. Vi gör det enkelt för dig att säkerställa att ditt tak håller den standard som krävs för att skydda fastigheten. Vi har tillgång till egen byggställning och ett brett kontaktnät med konsulter som har specialistkompetenser. Det gör att vi kan erbjuda totalentreprenad inom takläggning. Du behöver alltså inte anlita några ytterligare underentreprenörer utan vi tar hand om arbetet från start till mål.

  Hör av dig – Vi återkopplar inom 48 timmar

  Vi sätter stolthet i att genomdriva projekt som våra kunder blir nöjda med, vi utövar genomgående kvalitetskontroller och ger dig nöjd kundgaranti. Allt detta till konkurrenskraftiga priser. Har du ett tak som behöver ny takläggning? Då är du välkommen att kontakta oss med en förfrågan. Vi återkommer till dig med en kostnadsfri offert så snabbt vi kan, vanligtvis inom 48 timmar.

  Utbildade och certifierade takläggare säkerställer ett bra resultat

  Alla våra takläggare har omfattande utbildningar och är certifierade inom sina respektive expertisområden. I och med det kan vi garantera att din takläggning kommer att utföras med precision och noggrannhet och enligt alla gällande branschstandarder. Du får ett resultat som inte bara håller hög kvalitet utan som också ser bra ut. Vi ger dig en heltäckande takomläggning. Våra montörer och plåtslagare av takbeklädnader ordnar takarbeten även i grannkommunerna. Som takbyggare har vi händelsevis takläggare i Danderyd & Enebyberg i Norra Stockholm som lagar, reparerar eller lägger om gamla tak till nya.

  Hör av dig till oss redan idag

  Har du ett tak som läcker? Behöver du byta dina trasiga tegelpannor till nya? Hör av dig till oss och berätta för oss vad du vill ha hjälp med. Om det är ett särskilt omfattande projekt kommer vi gärna på hembesök för att undersöka förutsättningarna för arbetet. Alldeles oavsett mynnar vår kontakt ut i att vi ger dig en kostnadsfri offert. Du förbinder dig självklart inte till något när du tar emot en offert från oss.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com