Loading...

Takläggning i Bromma & Spånga

Söker ni hjälp med takläggning? Vi är ett takrenoveringsföretag med bas i Stockholm som kommer till dig oavsett om du bor i Abrahamsberg, Eneby, Ålsten eller Äppelviken. Vi arbetar i hela området kring Bromma och Spånga och utför alla former av arbeten som rör takläggning, takrenovering & takbyten. Kontakta oss för en gratis offert idag!

Lägga Nytt Tak

Vi arbetar med alla takmaterial: tegeltak, betongtak, plåt- eller papptak.

Renovera Taket

När du anställer oss för takrenovering får du hantverkare med stor erfarenhet!

Omläggning av Taket

Genom att byta eller lägga om taket kan du skydda fastigheten!

Dags för ett Nytt Tak?

Kontakta oss via formuläret och få svar inom 48 timmar. Vi erbjuder gratis hembesök och offert, och svarar gärna på dina frågor.


Allt du behöver för takläggning i Bromma och Spånga Takarbeten i bland annat Traneberg, Smedslätten, Alvik, Olovslund och Bromsten

Takläggning i Bromma och Spånga

Att anlita ett professionellt takrenoveringsföretag som har den erfarenhet och kunskap som behövs för att ta hand om ditt tak på bästa sätt, är något som ger dig många fördelar. För att din fastighet ska må bra är det av yttersta vikt att taket är i gott skick, så att det inte kommer in fukt. Ett vällagt tak håller i många år, men kan efter ett tag behöva ses över. Att göra det är ett sätt att förebygga skador och minska dina framtida kostnader. Genom oss får du alltid kontakt med kunniga montörer som kan utföra alla takarbeten du kan behöva, i Sundby, Nockeby, Solhem, Nälsta, eller någon annanstans i området kring Bromma och Spånga.

Hur vet du att du behöver hjälp med taket?

Tecken på att ditt tak behöver åtgärdas eller bytas är till exempel synliga skador, eller att det finns tecken på fukt eller mögel i själva byggnaden. Mossa på taket är också ett dåligt tecken. Kontakta oss via formuläret så gör vi ett kostnadsfritt besök och bedömer vilka behov ditt tak har. Du får svar inom 48 timmar!

Totalentreprenad – vi tar hand om allt

Vi erbjuder totalentreprenad på takarbeten, även när det rör sig om mindre arbeten. Det innebär att vi tar över ansvaret för allt från att planera arbetet till att genomföra och slutföra det. Behövs någon kompetens som inte finns bland våra anställda anlitar vi lämpliga hantverkare och samordnar deras arbete med vårt. Du behöver inte lägga tid och kraft på att organisera arbetet.

Renovera taket i Bromma och Spånga

Vi är Ett tryggt val av takläggare. Vi är Ett tryggt val av takläggare.Vi erbjuder totalentreprenad i bland annat Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Beckomberga, Blackeberg, Bromma kyrka och Mariehäll. Vi kommer till dig var du än finns i området kring Bromma och Spånga.

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar

Bostadsrättföreningar
För bostadsrättsföreningar erbjuder vi både större och mindre takarbeten, som takläggning, takbesiktning, taksäkerhet och takmålning.

Fastighetsägare
Vi har lång erfarenhet av att arbeta åt privatpersoner som äger fastigheter och anpassar vårt arbete efter dina behov. Vi har även kunskap om till exempel bygglov och ROT-avdrag.

Företag
Vår långa erfarenhet av byggbranschen har gett oss ett stort kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer, vilket gör att vi i stort sett alltid kan möta ditt företags behov av taktjänster.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Dennis Hörling
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 972
Mail: offert@taklaggaren.com

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

Kan plåttak börja rosta?

Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

När är det dags att lägga om taket?

Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

Vad för taksäkerhet behövs på taket?

Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

Vad kostar en takläggning?

Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

Recensioner Se vad våra kunder säger

Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

Mats T, Västerhaninge

Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

Johnny B, Södertälje

Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

Leif P, Nynäshamn

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Renovering Takkupa Huddinge

Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

Snörasskydd BRF Högdalen

Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is. 

Omläggning taktegel Hägersten

Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Dennis Hörling
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 972
Mail: offert@taklaggaren.com