Takläggning i Täby & Viggbyholm

Behöver du hjälp med takläggning i norra Stockholm? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är en professionell och väletablerad takläggare som under många år hjälpt kunder med takläggning. Du kan anlita oss för takläggning i hela norra Stockholm till exempel orter och områden som Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund och Täby Centrum. Vi ger dig nöjd kundgaranti och ett professionellt resultat till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss för en fri offert idag!

Takläggning

Vi arbetar med alla material så som: tegel, plåt, takpapp & betongtak!

Takbyten

Vårt arbetslag består av en grupp skickliga takläggare som alla har lång erfarenhet av takbyten.

Takrenovering

Genom att renovera taket i tid så kan ni undvika dyra renoveringskostnader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en takläggare i Täby & Viggbyholm? Vi har tidigare arbetat i Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund och Täby Centrum

  Alla tak kräver underhåll

  Har du ett tak som börjat läcka? Kanske ett tak där läkten börjat svikta? Oavsett vad problematiken består i kan du kontakta oss för att låta oss göra ett kostnadsfritt hembesök. Under inspektionen drar vi slutsatser om vad som behöver göras med taket. Vi kan hjälpa dig med tak av alla material: tegel, betong, plåt och papptak. Vi tar oss an stora som små uppdrag med samma precision och noggrannhet.

  Kontakta en skicklig takläggare redan idag

  Vad kostar en takläggning i norra Stockholm? Det kan du få reda på genom att du kontaktar oss med en förfrågan. Vi vänder oss till kunder i norra Stockholm och dit räknar vi exempelvis orter som Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby och Uthamra. Om du kontaktar oss kan du räkna med att vi återkopplar med en gratis offert inom 48 timmar.

  Vi ger dig 100% nöjd kundgaranti

  Vårt arbetslag består av en grupp skickliga takläggare som alla har lång erfarenhet av takläggning. Alla är certifierade och utbildade och har vana av att genomdriva takläggning på olika typer av fastigheter. Av oss får du nöjd kundgaranti vilket betyder att vi inte ser vårt arbete som avslutat förrän du som kund har godkänt resultatet.

  Vi gör det enkelt för dig

  Att anlita oss är enkelt. Då vi har tillgång till egen byggställning, ett arbetslag med bred kompetens och ett stort kontaktnät att dra nytta av så kan vi utföra alla typer av takläggningsuppdrag. Det gör att vi kan ge dig totalentreprenad där du slipper anlita underentreprenörer för separata delar av arbetsprocessen. Enklare än så kan det inte vara.

  Du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss

  Som privatkund kan du sänka kostnaden för våra tjänster med ROT-avdraget om du anlitar oss för ett arbete på din privatägda bostad. ROT-avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor under ett år, eller upp till 30% av totalkostnaden för ett arbete. Vi rekommenderar att du redan i planeringsstadiet kontaktar Skatteverket för att säkerställa att du har rätt till avdraget.

  Våra kundgrupper

  Vi vänder oss till alla typer av kunder i hela norra Stockholm. Det inkluderar privatkunder, villaägare, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsutvecklare. Om du har ett tak som behöver en takomläggning är du en av våra potentiella kunder. Vill du byta ut tegeltak & takpannor till nya i Stockholm så hör av dig till en proffsig takläggarfirma idag!

  Frågor eller funderingar? Kontakta oss

  Har du frågor om takläggning? Behöver du vägledning om hur man på bästa sätt kan slutföra ditt projekt? Vi står redo att svara på frågor om allt som har att göra med takläggning i Täby och Viggbyholm med omnejder. Vid förfrågningar gör vi vårt yttersta för att så snabbt som möjligt återkoppla med en kostnadsfri offert – i de flesta fall inom 48 timmar. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com