Takläggning i Gnesta

Är du en privatkund, företagare eller helt enkelt bara någon som behöver hjälp med takläggning eller renovering av tak i trakterna kring Gnesta? Vi är en skicklig och välrenommerad takläggarfirma med bas i Gnesta som tar oss an reparationer och renoveringar av tak i hela Södermanlands län inkluderat orter som Malmsjöstugan och Frönäs. Hör av dig till oss om du vill ha ett bra pris på takläggning eller liknande tjänster. En offert från oss är alltid kostnadsfri.

Takbyten

Vi har alla förutsättningar som krävs för att ta oss an både stora och små takbyten.

Takomläggning

Vi är en trygg och självgående takläggare som kan se tillbaka på en lång rad av lyckade takprojekt.

Takrenovering

Vi har tillgång till ett arbetslag bestående av personal med specialistkunskap inom takrenovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Takläggning i Gnesta Takarbeten i hela Södermanlands län inkluderat orter som Malmsjöstugan, Vackerby & Frönäs

  Anlita en professionell takläggare i Gnesta

  Vi har många år i branschen och våra duktiga takläggare genomför allt inom takläggning med samma höga kvalitets- och säkerhetstänk. Vi lagar, lägger och renoverar tak i alla material inkluderat tegel, plåt, takpapp, trätak och mycket annat. Här följer ett urval av takläggningstjänsterna vi utför:

  • Bandtäckning
  • Takplåtsmålning
  • Takomläggning
  • Laga läckor
  • Takrenoveringar och reparationer

  Behöver du anlita en takläggare?

  Om ditt tak läcker eller behöver ses över av någon annan anledning är det ingenting att vänta på. Kontakta oss redan idag för att få en offert – vi återkopplar inom 48 timmar. Att vara snabbt ute är i många fall en fråga om att undvika större kostnader på sikt. Om du till exempel driver ett företag och taket börjar läcka så sparar du pengar på att vara ute i god tid. Undvik att behöva stänga ner hela verksamheten eller lämna din bostad på grund av en nödvändig totalrenovering.

  Certifierade och auktoriserade takläggare

  Alla våra montörer är certifierade och utbildade för att kunna jobba med alla slags tak. Det gör oss till ett tryggt alternativ. Du får ditt tak fixat inom tids- och budgetplanering och alltid med ett resultat av hög kvalitet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Våra kundgrupper

   Vi har under våra år i branschen utfört reparationer, lagt och renoverat tak åt kunder i hela Sörmland. Du hittar nöjda tidigare kunder till oss i bland annat Dansut och Stjärnhov och vi lämnar gärna ut omdömen och referenser från tidigare uppdragsgivare mot förfrågan. Till våra kundgrupper räknar vi företags- och privatkunder, bostadsrättsföreningar, markägare och fastighetsutvecklare. Om du har ett tak som behöver ses över spelar det ingen roll vem du är, vi ordnar det åt dig.

   Totalentreprenad för alla slags tak

   För din bekvämlighets skull kan vi erbjuda totalentreprenad för alla slags takarbeten. Vi har tillgång till egen byggställning och har specialistkompetensen som krävs för att kunna hantera även komplexa uppdrag.

   Vad kostar takläggning i Gnesta?

   Det beror förstås helt på hur omfattande uppdraget är. Vår rekommendation är att du kontaktar oss så pratar vi om vad det är du behöver få gjort. Vi lovar att ge dig ett konkurrenskraftigt pris. Efter samtalet sätter vi oss och räknar fram ett offert-förslag som du får av oss helt utan kostnad eller krav på motprestation. Väljer du att ge uppdraget till oss så startar vi så snart det passar bäst. Råkar din fastighet befinna sig i kranskommunen kan vår takfirma ombesörja en renovering av taket, till exempel om du behöver en takläggare i Trosa för omläggning, kan vi fixa det.

   Använd ROT-avdraget för billigare takläggning på bostaden

   Om du vill att vi ska lägga, renovera eller reparera taket på din privata bostad kan du sänka kostnaden för arbetet med ROT-avdraget. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com