Takläggning i Arboga

Våra proffsiga takläggare i Arboga är specialister på hållbara och stadiga tak. Alla våra specialister är kvalificerade och arbetar alltid med innovativa lösningar som uppfyller alla säkerhetskrav. Vi kan dessutom arbeta med alla de största takmaterialen. Det är väldigt tekniskt att lägga ett tak på rätt sätt. Därför bör du alltid överlåta det till en specialist. Vi kan komma och lägga om tak i Arboga, Västmanland, Näsby, Aspa, Ålsäng, Valskog, Vinbäcken, Kungsör, Köping och Fellingsbro.

Takbyten

För att underlätta för dig som kund har vi alltid möjligheten att göra en takbyten med totalentreprenad.

Takomläggning

Vi är fullärda inom takomläggningar & plockar fram en lösning som är anpassad efter din fastighet.

Takrenovering

Vi har tillgång till ett arbetslag bestående av personal med specialistkunskap inom takrenovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Arboga, Västmanland Takarbeten i hela Västmanland, Näsby, Aspa, Ålsäng, Valskog, Vinbäcken, Kungsör, Köping och Fellingsbro.

  Ta hjälp av en professionell firma

  Om du vill att ditt tak ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du tar hjälp av en behörig och proffsig firma. Vi kan visa upp alla certifikat som behövs och har dessutom goda referenser från tidigare arbeten. Vi utför alltid arbetet i flera steg och slarvar inte med något. Dessutom är vi mycket noggranna med säkerheten för alla som är involverade i projektet.

  En modern takfirma med miljön i fokus

  Vi stoltserar med att vara en modern takfirma med stor framåtanda, Det inkluderar att alltid vara ett miljövänligt och klimatsmart alternativ. En del av detta är att vi alltid erbjuder dammfria takomläggningar. Vi ser dessutom till att städa efter oss och att platsen återställs i befintligt skick. Det är något alla våra medarbetare är noggranna med.

  Tänk på att åtgärda problemen i tid

  Ett tak som läcker kan orsaka väldigt stora skador på en hel fastighet. Därför bör du alltid prioritera att se över ditt tak och göra regelbundna besiktningar. Vi kan alltid stå till tjänst med detta. Om vi märker att taket behöver renoveras eller läggas om kan vi komma med ett icke bindande prisförslag. Om du godkänner detta tar vi det vidare därifrån.

  Stor kapacitet och möjlighet till totalentreprenad

  Eftersom vi är ett team med stor kapacitet kan vi hjälpa alla från privatpersoner till bostadsrättsföreningar. Oavsett förfrågan kan vi alltid se till att du kan anlita oss med totalentreprenad. Det är möjligt tack vare vårt stora kontaktnät som har bred kompetens. Du är i goda händer genom hela projektet.

  Vi fixar gärna en första offert

  Är du nyfiken att veta vad en takomläggning skulle kosta dig? Då är det läge att höra av dig till oss. Vi kan ta oss ut till dig för att kolla på ditt tak och din fastighet. Sedan fixar vi en offert baserat på detta. Du har även möjlighet att använda ROT-avdraget om du är privatkund.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com