Takläggning i Nykvarn

Det finns flera situationer där du kan vara i behov av ett nytt tak eller andra takläggningstjänster. Det kan handla om att du har fått ett läckage som behöver åtgärdas, men det kan också handla om en totalrenovering där du byter ut taket helt och hållet. Vår takfirma erbjuder takreparationer och takläggning i Nykvarn, Sandtorp, Södertälje, Brokvarn, Taxinge, Mariefred, Enhörna, Sundsvik & Vidbynäs och övriga Sörmland. Hör av dig till oss du också för att få en kostnadsfri offert.

Takbyten

Vi arbetar med alla typer av material och kan byta tak i både papp, tegel och plåt, allt efter dina önskemål

Takomläggning

Våra medarbetare och montörer har också den utbildning som krävs för att klara av uppgifterna, stora som små.

Takrenovering

Behöver ni hjälp med att renovera taket? Vi kan hjälpa er!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Anlita oss när det är dags för Takläggning i Nykvarn Takarbeten i bl.a. Sandtorp, Södertälje, Brokvarn, Taxinge Mariefred, Enhörna, Sundsvik & Vidbynäs

  Takläggning för alla typer av behov  i Nykvarn

  Befinner du dig i Nykvarn, Sandtorp, Södertälje, Brokvarn, Mariefred, Enhörna, Sundsvik, Vidbynäs eller Taxinge? Då kan du vända dig till oss när du vill ha hjälp från våra montörer. Vi kan bistå med hjälp vid både mindre och större arbeten och erbjuder även totalentreprenad för den som vill överlämna arbetet helt och hållet. Vill du göra större delar själv och bara ta in oss för de klurigaste uppgifterna? Inga problem! Vi hjälper gärna till och säkerställer att hela ditt takprojekt kan ros i hamn.

  Pålitliga och trygga montörer med F-skatt

  Är du i behov av takläggning eller takrenovering och är privatperson? Då vill vi informera dig om att du kan använda dig av ROT-avdraget för att få lägre kostnader på arbetet. Som professionell och seriös firma har vi naturligtvis även sett till att registrera oss för F-skatt. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att betala några sociala avgifter.

  Vi hjälper alla kundgrupper 

  Är du företag och osäker på om du kan vända dig till oss eller har du kanske en bostadsrättsförening som är i behov av hjälp? Inga problem! När du använder dig av vår takfirma kan du vara säker på att alla kundgrupper är välkomna. Vi har lång erfarenhet och kunskap av att hjälpa BRF:er såväl som företag, fastighetsägare och privatpersoner att få snygga, fräscha och hållbara tak som står emot alla väderförhållanden.

  Hållbarhet med kunden i fokus 

  Har du frågor eller funderingar kan du alltså slå oss en signal. Alla montörer har den kunskap och utbildning som krävs för att kunna besvara alla dina frågor och tankar inför ett eventuellt takbyte eller takreparation. Här kan du också få berätta mer om dina tankar och idéer, för att på så vis måla upp en exakt bild av vad du önskar dig!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   ROT-avdraget ger bekvämare kostnader

   Att lägga om eller reparera ett tak kan innebära höga kostnader, men som privatperson har du möjlighet att sänka dessa, tack vare ROT-avdraget. Vi tycker att hela syftet med att anlita vår takfirma ska vara att hela processen är smärtfri och enkel. Därför ser vi till att sköta kontakten med Skatteverket och det enda vi behöver är ditt personnummer som du lämnar i samband med bokning av tjänst. Har du behov att renovera om taket men bor i en annan kommun såsom lokalområdet, så kan våra takläggare i Gnesta t.ex. hjälpa er och övriga Södermanland.

   Hör av dig för en kostnadsfri offert

   Det är naturligtvis viktigt för dig att kunna planera din budget så bra som möjligt. Därför ser vi till att erbjuda ett fast pris på alla våra offerter. Naturligtvis är offerterna kostnadsfria och du binder dig inte heller till någonting. För att vi ska kunna sätta ett så korrekt pris som möjligt är det dock rekommenderat att du är detaljerad i din beskrivning. Det ger oss också en möjlighet att planera vårt arbetet bättre om du bestämmer dig för att anlita oss.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com