Takläggning i Enköping

Ska du lägga om taket inom den närmaste tiden? Eller tror du att ditt tak är i behov av en större renovering? Våra kundorienterade och serviceinriktade takläggare ser gärna över ditt tak. Vi är snabba och effektiva samt gör vårt bästa för att alltid komma i tid. Du som kund ska känna att du kan lita på oss. Vi är aktiva i flera områden kring Enköping inklusive Bålsta, Altuna, Enögla, Fanna, Bryggholmen, Boglösa, Lillkyrkan, Örsundsbro, Åkersberg, Korsängen, Skokloster, Fjärdhundra och Bergvreten.

Takbyten

Vi svarar gärna på frågor om takbyten och allt annat som kan komma på tal.

Takomläggning

Vi är väldigt stolta över vårt skickliga team med stor kompetens inom takläggning!

Takrenovering

En renovering kan vara ett ganska omfattande arbete och vi vill att det ska gå så smidigt som möjligt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Enköping, Uppland & Stockholm Takarbeten i hela Uppland, Uppsala, Bålsta, Altuna, Enögla, Fanna, Bryggholmen, Boglösa, Lillkyrkan m.m.

  Vi hjälper dig med hållbara tak

  Med våra takläggare i Enköping kan du få hjälp med tak i flera olika storlekar. Sverige är ett land med svåra väderförhållanden vilket sliter på samtliga tak. Därför är det viktigt att du har ett hållbart tak som skyddar ditt hus eller fastighet. Vi är specialister på just detta. Det spelar ingen roll vilken typ av fastighet det handlar om.

  Vi är gärna ditt förstaval i Enköping

  Våra takläggare är specialiserade på tak som passar för det svenska klimatet. Under åren har vi arbetat med flera nöjda kunder och vill alltid vara förstavalet som takläggare i Enköping. Du är alltid välkommen att be om referenser om det är något som önskas.

  Så väljer du rätt tak

  Vi sköter inte bara själva takläggningen utan kan också ge dig goda råd om vilket tak du ska välja. Vi arbetar med material för flera olika tak och ser vilken variant som är bäst för dig. Om ditt tak börjar bli slitet är det hög tid att byta ut det. Annars finns det risk att din fastighet drabbas av svåra fuktskador.

  Du kan alltid få ett prisförslag

  Oavsett om du kontaktar oss för en bostadsrättsförening, ett företag eller privat så kan du först få ett prisförslag. Vi gör vårt yttersta för att behandla din förfrågan så snart vi kan. Vi kan även börja och komma ut till dig och ta en titt på taket innan du får ett kostnadsförslag.

  Vi hjälper dig med ROT-avdraget

  Är du privatperson kan du använda ROT-avdraget i samband med att vi gör en takläggning. Det är ett slags skatteavdrag som du kan utnyttja för våra tjänster. Skulle det vara så sköter vi kontakten med Skatteverket. Vi ser också till att du får ROT-avdraget direkt på din slutfaktura. Om du har fler frågor om ROT kan du alltid kontakta Skatteverket direkt för att få mer information och se om du är berättigad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com