Takläggning i Sala

Vi är en seriös och pålitlig takfirma som alltid sätter säkerheten i första hand. Vi har mångårig erfarenhet av renoveringar och takläggningar i området kring Sala, Västmanland. Du kan snabbt och enkelt ta kontakt med våra takläggare för att påbörja processen till ett nytt och hållbart tak. Vi välkomnar förfrågningar i lokalområden som Sala, Västmanland, Sörby, Kivsta, Sörkärrbäck, Heby, Sörbo, Ringvalla, Västerby, Gullvalla, Åby, Stentorpet och Härst.

Takbyten

Det kan vara väldigt komplicerat att byta tak. Därför bör du inte ta några risker utan låta våra experter hjälpa dig.

Takomläggning

Vi är en trygg och självgående takläggare som kan se tillbaka på en lång rad av lyckade takprojekt.

Takrenovering

Hör av dig till oss så pratar vi mer om dina önskemål och dina förväntningar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Sala, Västmanland Takarbeten i bl.a. Västmanland, Sörby, Kivsta, Sörkärrbäck, Heby, Sörbo, Ringvalla, Västerby, Gullvalla, Åby, Stentorpet och Härst.

  Ditt förstaval för alla takrenoveringar

  Det är inte alltid man tänker på att taket behöver renoveras. Om du är osäker om ditt tak är i behov av en renovering kommer vi gärna ut och tar oss en titt. Du bör inte bege dig upp på taket själv utan låt oss göra jobbet. Vi sätter säkerheten först och vet hur vi ska röra oss på ett tak utan problem.

  Vi fixar ditt slitna tak

  Om du kan se med blotta ögat att ditt tak är slitet bör du se detta som ett varningstecken. Då kan även finnas skador som inte syns med blotta ögat. Vår kompetenta personal ser till att fixa ditt tak så det blir som nytt. Ibland kan det räcka med en renovering. Annars kan vi också genomföra ett komplett takbyte.

  Experter på hållbara tak

  Vi är en välrenommerad firma som är experter på hållbara och stabila tak som står emot såväl minusgrader som heta sommardagar. Vi förser dig med ett snyggt tak som är redo för alla slags väderförhållanden. Om du har några särskilda önskemål gör vi vårt yttersta för att anpassa oss efter dem. Vi ser också till att taket uppfyller alla säkerhetskrav och branschregler.

  Få ett gratis prisförslag

  Vänta inte för länge med att byta ut ditt tak utan var ute i god tid. Vi är snabba med att skicka ut ett första kostnadsförslag så att arbetet kan komma igång så snart som möjligt. Vi är också väldigt flexibla och vana att anpassa oss efter yttre faktorer. Det kan vara allt från väder till leveranstider. Om det skulle ske något oförutsägbart är vi alltid snabba med att meddela detta så att du blir väl medveten om vad som händer.

  Vi har en väldigt bred kompetens

  En av våra absoluta styrkor som företag är vår bred och stora kapacitet. Vi har hjälpt alltifrån stora bostadsrättsföreningar och större företag till privatpersoner i deras sommarstugor. Vi finns med dig från första möte till den sista slutbesiktningen för ditt tak.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com