Takläggning i Strängnäs

Har du ett tak som behöver repareras, renoveras, servas eller läggas om helt? Vi är en takentreprenör från Sörmland med lång erfarenhet av att genomföra takrelaterade tjänster till vettiga priser och med säkerställda resultat. Vårt arbetsområde är Strängnäs med omnejd och hittills har vi genomfört takrenoveringar och annat åt nöjda kunder i bland annat Eldsundsviken, Tosterö, Vannesta, Syndby Park och Eskilstuna. Om du har ett tak som behöver underhåll i de här trakterna är du välkommen att höra av dig till oss.

Takbyten

Är det dags att byta ut taket? Vi arbetar med alla takmaterial!

Takomläggning

Behov av en takomläggning? Vi lägger om tak i plåt, tegel, betong & papp!

Takrenovering

Oavsett vad du behöver hjälp med, om det rör sig om ett tak kan vi hjälpa dig.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Takläggning i Strängnäs Takarbeten i bland annat Eldsundsviken, Tosterö, Vannesta, Syndby Park & Eskilstuna

  Vi fixar allt inom Takläggning i Strängnäs 

  Tak utsätts precis som alla andra delar av ditt hus för slitage på grund av väderförhållanden med mera. Av det skälet är det klokt att ibland genomföra underhåll på taket. Våra professionella montörer utför alla slags takarbeten: plåtslageri, shingel, läggning av takpapp, renoveringar, underhåll och mycket annat. Eftersom vi bedriver totalentreprenad i egen regi behöver du dessutom inte anlita några underleverantörer. Vi tar hela projektet från start hela vägen in i mål.

  Bra resultat varje gång med auktoriserade takläggare 

  Oavsett vad du behöver hjälp med, om det rör sig om ett tak kan vi hjälpa dig. All vår personal är certifierad och utbildad inom sina respektive specialistområden. Vi är med andra ord en seriös och etablerad takentreprenör och vi tar jobb från kunder som:

  • Privatpersoner
  • Fastighetsägare
  • Företag
  • Bostadsrättsföreningar

  Varför ska du välja oss för din takomläggning?

  För att vi garanterat ger dig ett resultat som håller och som du blir nöjd med. Vi erbjuder nöjd-kundgaranti vilket innebär att vi inte ser något uppdrag som slutfört förrän du som beställare är nöjd. Vårt företag lägger stor vikt vid att endast använda material från etablerade och pålitliga leverantörer. Vi genomför löpande ett förbättringsarbete med hänsyn till miljön och strävar efter att göra så lite klimatavtryck som möjligt. Allt detta får du till konkurrenskraftiga priser, om du vill ha hög kvalitet till ett rimligt pris är vi det självklara valet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Undvik merkostnader på sikt 

   Svenska tak utsätts för många olika påfrestningar: vatten, snö, vind och sol. Med tiden uppstår läckor, isolering behöver bytas ut och så vidare. Även små skador kan ge upphov till stora merkostnader på sikt. Låt oss sköta underhållet av ditt tak så gör du din plånbok en tjänst i det långa loppet. Vårt takföretag har även ett arbetslag i kranskommunen om du vill ha hjälp av en takläggare i Mariefred och andra delar av Sörmland.

   Vi hjälper dig med rotavdraget

   Om du vill ha takunderhåll på taket på din privatbostad har du rätt att göra rotavdrag för arbetet. Med rotavdraget kan du göra avdrag för upp till 30 procent av den sammanlagda arbetskostnaden. Fråga oss om rotavdraget när du hör av dig till oss så hjälper vi dig med detta.

   Frågor eller önskemål? Välkommen att kontakta oss

   Vi pratar gärna takarbeten med dig. Kom ihåg att ett första besök från oss alltid är kostnadsfritt. Utifrån det tar vi fram en offert som du får av oss utan krav på motprestation. Är du inte helt säker på vad ditt tak behöver för typ av underhåll? Du är självklart välkommen att höra av dig till oss med tekniska frågor och andra funderingar så hjälper vi dig på rätt väg.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com