Takläggning i Huddinge & Segeltorp

Vi är en väletablerad takfirma med lång erfarenhet med takläggning och takrenovering i Huddinge. Våra kunder hittas bland stora och små företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi samarbetar med de främsta takentreprenörerna i branschen för att kunna erbjuda material av högsta kvalitet till låga priser. Vi har utfört projekt i bl.a. Stuvsta, Glömsta, Flemingsberg, Trångsund, Visättra, Vidja & Sörskogen. Kontakta oss för en fri offert idag!

Takläggning

Vårt främsta mål är att varje enskild kund ska kunna vara hundra procent nöjd med vårt jobb.

Takbyten

Behov av att byta taket? Kontakta oss redan idag för en gratis analys för ditt tak idag!

Takrenovering

Det bästa sättet att skydda din fastighet är med en takrenovering. Vi ser över ditt tak gratis.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Certifierade Takläggare i Huddinge & Segeltorp Allt inom Takläggning i Stuvsta, Glömsta, Flemingsberg, Trångsund, Visättra & Skogås

Din lokala Takläggare i Huddinge och Segeltorp

Vi är verksamma i hela Stockholm med fokus på Huddinge och Sergeltorp. Vi har nöjda kunder i bland annat Stuvsta, Glömsta, Flemingsberg, Trångsund, Visättra, Myrängen, Hörningsnäs, Skogås, Länna, Vårby, Högmora, Stortorp, Masmo, Sjödalen, Snättringe, Balingsnäs, Fullersta, Solgård, Kästa, Vidja och Sörskogen.

Kontakta oss för en gratis offert idag!

När du kontaktar oss får du återkoppling inom 48 timmar. Vi bokar in ett kostnadsfritt besök och ger en gratis offert. Efter det kan du fritt besluta om du vill att vi ska fortgå med arbetet. Vi månar om en tydlig och konstruktiv kommunikation där det klart framgår vad som ingår i offerten och när arbetet kommer att utföras. Vi är erfarna hantverkare med yrkesstolthet som månar om våra goda referenser.

Lägga om tak, byta tak eller renovera tak?

Vi jobbar med alla typer av material, såsom tegelpannor, betongpannor, papperstak, plåttak, shingel och serumtak. Vi erbjuder gröna lösningar med miljön och framtiden i fokus. Vare sig taket behöver läggas om, tvättas, målas eller renoveras ger vi helhetslösningar som håller i längden, är trygga och kvalitetssäkra.

Goda referenser & nöjd-kund-garanti

Våra goda betyg och referenser är en garanti för ett väl genomfört jobb, där kundens önskemål och trygghet alltid är i första rummet.

Välj alltid en certifierad, etablerad takläggare med gedigen erfarenhet i branschen

Ett tak som läggs utan den rätta kompetensen kan medföra stora skador och en katastrof för både fastigheten och plånboken. Vi är alla välutbildade och erfarna hantverkare som kan vårt jobb och har koll på alla lagar och bestämmelser. För att garantera ett optimalt resultat kan du vara trygg med att vända dig till oss för alla typer av takarbeten i Stuvsta, Glömsta, Flemingsberg, Trångsund, Visättra, Myrängen, Hörningsnäs, Skogås, Länna, Vårby, Högmora, Stortorp, Masmo, Sjödalen, Snättringe, Balingsnäs, Fullersta, Solgård, Kästa, Vidja och Sörskogen.

Takläggning i Huddinge och Segeltorp

Vänd dig till oss för ett kvalitetssäkrat jobb från början till slut. Våra lösningar är ekonomiska, praktiska och grundligt utförda med de bästa materialen, anpassade till vårt nordiska klimat. Vi kan tak och sätter en stolthet till att utföra ett jobb med garanterat nöjda kunder, som håller i längden.

Investera smart!

Om det är möjligt är det alltid bäst att förebygga stora reparationer och att underhålla taket är den bästa investeringen för din fastighet. Takpannornas ytskikt slits ner av väder och vind och riskerar att släppa igenom fukt, få påväxt eller frostbristningar om de inte sköts om. En takrenovering kan utöka livslängden på ett tak med många år och få det att se sprillans nytt ut. Våra experter besiktigar avgiftsfritt ditt tak och kan erbjuda flexibla lösningar enligt dina önskemål. Vi är etablerade i Huddinge och Segeltorp och har en god lokalkännedom. Du binder inte upp dig till något när vi undersöker taket. Låt oss se över ditt tak genom att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Dennis Hörling
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 972
Mail: offert@taklaggaren.com

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

Kan plåttak börja rosta?

Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

När är det dags att lägga om taket?

Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

Vad för taksäkerhet behövs på taket?

Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

Vad kostar en takläggning?

Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

Recensioner Se vad våra kunder säger

Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

Mats T, Västerhaninge

Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

Johnny B, Södertälje

Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

Leif P, Nynäshamn

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Renovering Takkupa Huddinge

Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

Snörasskydd BRF Högdalen

Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is. 

Omläggning taktegel Hägersten

Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Dennis Hörling
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 972
Mail: offert@taklaggaren.com