Takläggning i Enskede & Älvsjö

Vi är en välrenommerad takläggningsfirma som är verksam i hela Stockholm, men fokus på Enskede och Älvsjö. Våra hantverkare är välutbildade och erfarna med öga för säkerhet och kvalitet. Vi är en mångsidig firma som kan utföra alla typer av takarbeten i bl.a. Tallkrogen, Östberga, Gubbängen, Stureby, Svedmyra, Örby, Liseberg, Långbro, Vantör och Årsta. Kontakta oss för en gratis offert idag!

Takbyten

Våra kunder hittas bland stora & små företag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner.

Takomläggning

När du kontaktar oss får du återkoppling inom 48 timmar. Vi bokar in ett kostnadsfritt besök och ger en gratis offert.

Takrenovering

Vi renoverar: tegelpannor, betongpannor, papperstak, plåttak, shingel & serumtak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Certifierade Takläggare i Enskede & Älvsjö med omnejd Takarbeten i bl.a. Gamla Enskede, Tallkrogen, Östberga, Gubbängen, Stureby, Svedmyra & Årsta

  Din takläggare i Enskede och Älvsjö

  Vi är en kvalitetssäkrad och mångsidig takläggningsfirma som vänder sig till dig i Gamla Enskede, Tallkrogen, Östberga, Gubbängen, Stureby, Svedmyra, Örby, Liseberg, Långbro, Vantör och Årsta. Vår offert är alltid detaljerad och fullständig. Fråga oss om ROT-avdrag!

  Kontakta oss för alla dina takjobb!

  Våra skickliga takläggare har gedigen erfarenhet inom ombyggnad, nybyggnad och renoveringsbranschen. Med bas söder om Stockholm samarbetar vi vid stora byggen, små reparationer och allt däremellan. Vi kan tak. Med en seriös och professionell firma känns även de största takjobben effektiva och lätthanterliga. Överlåt ditt tak i trygga händer, kontakta oss för en offert redan idag!

  En professionell och erfaren firma som garanterar ett väl utfört arbete

  Ett tak som ska vara tryggt och hållbart måste vara lagt av en professionell, välutbildad takläggare. Utan de rätta kunskaperna riskerar takläggning att orsaka allvarliga skador på både fastigheten och personen som gör den. Vi är uppdaterade om alla de bästa lösningarna på marknaden och kan erbjuda ekonomiska, säkra lösningar som aldrig kompromissar med kvaliteten eller utförandet.

  Certifierad & väletablerad takfirma i södra Stockholm

  Få saker kan orsaka så stora problem för en fastighet som ett undermåligt utfört takjobb. Men med en certifierad, väletablerad firma har du garantier för att arbetet blir smidigt genomfört och håller vad det lovar. Alltefter kundens önskemål ger vi gärna råd om vilka material som passar bäst för just din fastighet och vi kan erbjuda smarta och välbeprövade helhetslösningar som kvalitetssäkrar ditt tak långt in i framtiden. Vi försäkrar oss om att kunden är hundra procent nöjd med vårt takarbete och alltid kan känna sig trygg i att vända sig till oss för ett jobb utfört med omsorg, ansvar och högsta kvalitet.

  Lägga om Tak

  Vi arbetar med alla olika typer av material såsom betongpannor, tegelpannor, plåttak, papptak, shingel och sedumtak. Tack vare våra goda kontakter med Sveriges främsta takleverantörer kan vi erbjuda material som alltid är av högsta kvalitet, anpassade för vårt nordiska klimat, till fördelaktiga priser. Vi utför jobbet från början till slut och kungör oss om att kunden är hundra procent nöjd med vårt arbete.

  Renovera Tak

  Vi genomför gratis besiktningar av tak i Enskede och Älvsjö. Underhållning är nyckeln till ett tak som håller sig snyggt och intakt i flera decennier. Att renovera i tid för att undvika att byta ut taket är ett smart beslut för både miljön och plånboken. Våra kunder är stora och små företag, bostadsrättsföreningar och privatkunder. Vi uträttar alltifrån små reparationer som taktvätt och takmålning. Vi har den rätta kompetensen vilken är oundgänglig för att jobbet ska utföras rätt och säkert enligt alla regler och normer.

  Byta Tak

  Vänd er till oss för takbyten i bland annat Gamla Enskede, Tallkrogen, Östberga, Gubbängen, Stureby, Svedmyra, Örby, Liseberg, Långbro, Vantör och Årsta! Vi är väletablerade i området med god lokalkännedom och nöjda kunder. Vi är väldigt stolta över våra fina betyg och referenser. Har du en fastighet men i andra delar i Söderort, så kan våra plåtslagare och takmontörer göra takbytet, vi har bl.a takläggare i Nacka & Saltsjö-Boo i östra Stockholm som kan laga och reparera just er takbeklädnad på ett fackmannamässigt sätt.

  Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offert

  När du vänder er till oss återkopplar vi inom 48 timmar och erbjuder lösningar efter dina preferenser, utan att du förbinder dig till någonting. Vi är lyhörda för kundens önskemål och tydliga i vår kommunikation. När du anlitar oss vet du exakt vad du får och vi utför hela jobbet utan krångel.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com