Takläggning i Tyresö

Här har du ett väletablerat företag med många års erfarenhet av olika typer av takarbeten så som renoveringar och reparationer. Vi är baserade i södra Stockholm och tar oss an takläggningar och andra takarbeten i orter som Älta, Brevik, Bollmora och Trollbäcken. Om du har ett takarbete som behöver utföras och vill vara säker på ett högkvalitativt resultat ska du låta oss göra jobbet. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert med ett konkurrenskraftigt pris.

Takbyten

Dags att byta taket? Vi använder bästa materialen vid takbyten!

Takomläggning

 Behov av en takomläggning? Vi arbetar med alla takmaterial!

Takrenovering

Har ni funderat på att renovera taket? Vi är ert självklara val!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokal Takläggare i Tyresö Vi har lagt om tak i bl.a. Älta, Brevik, Bollmora & Farmarstigen

  Ge ditt tak i Tyresö en översyn

  Även de bäst lagda taken behöver ses över emellanåt för att undvika skador som kan leda till större kostnader på sikt. Snö, regn, väder och vind sliter på alla tak vilket riskerar att leda till läckor och andra skador. Om du vet att det var längesedan ditt tak fick en översyn är det värt att låta oss kontrollera det.

  Du kan anlita oss för det mesta inom takarbeten, exempelvis:

  • Takrenoveringar
  • Reparationer
  • Takomläggning
  • Takplåtsmålning
  • Bandtäckning

  Skickliga takläggare som ger dig bra resultat varje gång

  Vi är en trygg och självgående takläggare som kan se tillbaka på en lång rad av lyckade takprojekt. För oss är det viktigt att bygga långsiktiga kundrelationer vilket vi gör genom att aldrig kompromissa med kvaliteten i våra projekt. All vår personal är utbildad och certifierad och har många års erfarenhet av säkra och väl utförda takarbeten. Vi jobbar med alla slags tak: tegel, plåt, takpapp, trätak och så vidare. Vi är helt enkelt experter på tak.

  Vi utför takarbeten åt alla slags kunder

  Till våra tidigare kunder räknar vi privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsutvecklare. Typerna av fastigheter vi arbetet på inkluderar villor, radhus, industri- och kontorslokaler och mycket annat. Nöjda tidigare kunder till oss hittar du i exempelvis Sofieberg, Strandängarna, Trollbäcken och Hanviken. Vill du få reda på vad våra tidigare beställare har att säga om oss? Fråga oss om referenser när du kontaktar oss.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Sänk kostnaden för reparationen av ditt hemmatak med ROT-avdraget

   Om du är en privat beställare som önskar en takläggning, reparation eller renovering av taket på ditt hem så ska du ha rätt att sänka priset med ROT-avdraget. ROT-avdraget är en skattereduktion som innebär att du kan dra av upp till 50 000 kronor av arbetskostnaden för någon typ av hushållsnära tjänst. Enklast är om du på förhand kontaktar Skatteverket för att förvissa dig om att du har rätt till avdraget. Om du har det hjälper vi dig med pappersarbetet. Råkar du bo i södra Stockholm men inte just i Tyreså, så gör våra montörer såklart takomläggningar i kranskommunerna, till exempel har vi takläggare i Huddinge och övriga närliggande områden i Söderort.

   Vad kostar ett takarbete i Tyresö?

   Vi sätter en stolthet i att ge våra kunder så bra priser som möjligt. Dock kan vi inte ge några fasta prisuppgifter här. Exakt vad ett takarbete kostar beror på många olika faktorer. Därför ser vi fram emot ditt samtal. Kontakta oss så pratar vi om tjänsten du vill att vi ska utföra åt dig. Mot bakgrund av samtalet sätter vi oss ned och räknar fram ett kostnadsförslag som du får av oss gratis och utan att du förbinder dig till något. Vi återkopplar alltid inom 48 timmar. Välkommen!

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com