Takläggning i Danderyd & Enebyberg

Vi är en professionell takläggningsfirma i Danderyd och Enebyberg. Du kan anlita oss för takarbeten i hela norra Stockholm i orter som Inverness, Sjöberg och Nora. Vi har många år i branschen och många lyckade kundprojekt i bagaget. Vi lägger tak i alla typer av takmaterial och på alla typer av fastigheter. Av oss får du takläggning av hög kvalitet till rimliga priser. Kontakta oss för en fri offert idag!

Takläggning

Du kan anlita oss för omläggning av alla typer av takmaterial så som tegel, plåt, betong, papptak!

Takbyten

Är det dags att byta takbeklädnaden? Låt våra takläggare hjälpa er!

Takrenovering

Genom en proffsig takrenovering kan vi hjälpa er skydda fastigheten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Danderyd & Enebyberg? Vi har tidigare utfört takarbeten i Inverness, Sjöberg och Nora

  Låt oss se över ditt tak i Danderyd med omnejd

  Det spelar ingen roll hur väl ett tak lagts, förr eller senare kommer det behöva en översyn. Risken är annars att taket ådrar sig skador på grund av väder och vind. När taket väl börjat fallera tar det inte lång tid innan resten av fastigheten påverkas.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert

  Om du har ett tak som du tror är i behov av ny takläggning kan du kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och gratis offert. Vi jobbar över hela norra Stockholm vilket även inkluderar Klingsta, Mörby, Långängen och Kärrdal. Om du kontaktar oss med en förfrågan så kan du räkna med att vi återkopplar med en offert inom 48 timmar.

  Skickliga takläggare med stor rutin

  Våra takläggare har genomdrivit lyckade kundprojekt under många år. Självklart är alla utbildade och certifierade för sina olika expertisområden. Det gör att när du anlitar oss så kan du räkna med att få en takläggning som utförts med den finess och fingertoppskänsla som endast erfarenhet kan ge.

  Kunder vi vänder oss till

  Om du har ett tak som behöver läggas på nytt så är du en av våra potentiella kunder. Vi har som sagt jobbat över hela norra Stockholm under många år. Under den tiden har vi arbetat bland annat åt:

  • Privatkunder
  • Bostadsrättsföreningar
  • Företag
  • Fastighetsutvecklare

  Vi ger dig totalentreprenad för all takläggning

  Vi renoverar, reparerar och lägger nytt. Du kan anlita oss för omläggning av alla typer av takmaterial så som tegel, plåt, betong, papptak med mera. Vi gör takarbeten i hela Stor-Stockholm med Norrort som fokus, såsom takläggning i Djursholm & Stocksund inom Danderyd kommun.

  Vi har lagt tak på alla typer av fastigheter så som:

  • Villor
  • Flerbostadshus
  • Industri- och lagerlokaler
  • Kontorslokaler
  • Butiker & restauranger
  • Garage och förråd

  Privat kund? Då kan du ha rätt att sänka kostnaden med ROT-avdraget

  Vill du att vi ska lägga nytt tak på eller i anslutning till din privatägda bostad? Då kan du ha rätt att använda ROT-avdraget när du anlitar oss. Genom att utnyttja ROT kan du sänka totalkostnaden för takläggningen med upp till 30%. Vi brukar rekommendera våra kunder att kontakta Skatteverket tidigt i planeringsstadiet för att säkerställa att de har rätt till avdraget. Om du har det så hjälper vi dig med pappersarbetet.

  Välkommen att kontakta oss med dina frågor

  Har du frågor eller funderingar? Vill du lämna in en förfrågan? Vi står redo att svara på frågor om allt som har med takläggning att göra. Om du funderar på att anlita oss så kan du få en kostnadsfri offert – vi återkopplar normalt sett inom 48 timmar. Att ta emot en offert från oss förbinder dig självklart inte till någonting.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com