Takläggning på Värmdö & Ingarö

Ska du lägga om ditt tak på Värmdö i Stockholm? Vi är en erfaren takfirma som arbetar i hela Nacka & Värmdön med takrenovering, takbyten och takomläggning. Vi har tidigare utfört takarbeten i bland annat Gustavsberg, Ingarö, Hedvigsberg, Hanskroka, Sjösala, Hemmesta, Kolvik och Kopparmora. Hör av dig till oss för att få en kostnadsfri offert inom 48h!

Takbyten

Stora och små takbyten – för privatkunder, bostadsrättsföreningar & företag.

Takomläggning

Vi utför takomläggningar av alla sorters tak: plåt, tegel, betong & papp!

Takrenovering

Genom en takrenovering kan vi hjälpa dig skydda din fastighet från skador.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en takläggare på Värmdö & Ingarö? Bor du i Kalsvik, Saltsjö-Boo, Hemmesta eller på Värmdön? Vi utför takarbeten av alla slag i hela området kring Värmdö och Ingarö.

  Takläggning och takbyten i Värmdö och Ingarö

  Behöver du ett nytt tak eller byta ut ditt befintliga? Vi använder oss av Sveriges ledande leverantörer av material och garanterar ett väl utfört arbete. På det sättet kan du lita på att du får ett tak med god kvalitet. Vi utför även andra takarbeten, både stora och små, på hela området kring Värmdö och Ingarö. Totalentreprenad är möjlig även på mindre arbeten.

  Kunniga och erfarna takläggare

  Vänder du dig till oss kan du räkna med ett bra slutresultat. Vårt företag har lång erfarenhet och är känt för att vara seriöst. När vi arbetar med underentreprenörer använder vi oss bara av dem som är bäst inom branschen. Vi utför arbeten för privatpersoner som äger en villa eller annan fastighet, för bostadsrättsföreningar och för olika typer av företag.

  Takläggning, takrenovering & takbyten i Värmdö kommun

  Gratis hembesök i bland annat Gustavsvik, Norra Lagnö, Herrviksnäs och Södermöja.

  Våra tjänster

  • Takläggning
  • Takbyte
  • Takrenovering
  • Takplåtsmålning
  • Underhåll av tak
  • Skottning av tak
  • Arbete för att skapa rätt taksäkerhet

  Tryggt och säkert val

  Det bästa valet är att kontakta oss lite tidigare än du tänkt dig. Då har vi en chans att titta på ditt tak och se om det finns risk för att skador ska uppstå, och möjlighet att förebygga dem. På det sättet kan du slippa framtida problem och de stora kostnader fuktskador kan innebära.

  • Nöjda kunder – alltid högsta prioritet för oss, därför har vi alltid material och arbete med högsta kvalitet.
  • Lågt pris för bra kvalitet – material från Sveriges ledande takleverantörer med kvalitetssäkra priser.
  • Miljömedvetenhet – ständigt pågående arbete med att bli ännu mer miljövänliga

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Takrenovering – börjar det bli dags?

   Vi utför alla sorters takarbeten i Värmdö och Ingarö med omnejd.

   Kunskap om bygglov och ROT-avdrag

   Är du privatperson och äger en fastighet som behöver någon form av takarbete hjälper vi dig gärna både med själva jobbet och det som behövs för att det ska kunna utföras. Vi har koll på alla regelverk och kan hjälpa dig med till exempel bygglov eller ROT-avdrag.

   Företag och bostadsrättsföreningar – totalentreprenad

   Vi erbjuder totalentreprenad för såväl privatpersoner som för företag och bostadsrättsföreningar. Det innebär att vi kan stå för allt från att undersöka taken det rör sig om till att planera och utföra arbetet.

   Kontakta oss för gratis offert och besök

   Hör av dig till oss för att få en kostnadsfri offert. Vi gör också gärna ett gratis besök och titta på ditt tak, och diskuterar olika alternativ som kan passa. Vi arbetar i hela området kring Värmdö och Ingarö, till exempel i Gustavsberg, Ängsvik, Djurö, Fagerholm, Torsby, Mörtnäs, Norra-Lagnö och Stavsnäs. Våra montörer har tillgång till båt till t.ex. Runmarö, Saltarö, Möja, Tynningö, Vårholma, Nämndö, Sandhamn m.m. Som upptagningsområde kan vi även förse med Takläggning i Saltsjöbaden & Älgö i södra Stockholm.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com