Takläggning i Tullinge

Är det dags att förnya taket på företaget eller är det din privata villa som behöver sig ett lyft? Då finns vi här för att hjälpa dig! Vi erbjuder totalentreprenad av ditt tak, såväl som mindre tjänster för den som vill göra delar av arbetet på egen hand. Vi arbetar effektivt och levererar alltid ett gott resultat. Vi har arbetat i bl.a. Tullingeberg, Botkyrka, Tullinge Strand, Trädgårdstad & Riksten. Hör av dig till oss du också för att få en kostnadsfri offert.

Byta Tak

Vi garanterar ett fräscht, snyggt och hållbart takbyte varje gång.

Lägga om Tak

Om du är i behov av lägga ett nytt tak i Tumba är vi rätt företag för dig!

Renovera Tak

Vi har många års erfarenhet av takreparationer & för oss är inget jobb för stort eller för litet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Smidig & Kvalitativ Takläggning i Tullinge Takarbeten i bl.a. Tullingeberg, Botkyrka, Tullinge Strand, Trädgårdstad & Riksten

  Takläggning i Tullinge

  Vi är ett takläggningsföretag som har valt att fokusera på Tullinge med omnejd. Det betyder att du med fördel kan vända dig till oss om du behöver hjälp i hela Tullingeområdet, vilket även inkluderar Tullingeberg, Botkyrka, Tullinge Strand, Trädgårdstad och Riksten. Hör av dig till oss och berätta mer om dina önskemål så ser vi till att du få ut en kostnadsfri offert på arbetet. Vi lämnar alltid fasta priser och följer alltid utsatt tidsram.

  Vi erbjuder totalentreprenad av ditt tak

  Det är inte alltid som man är i behov av ett fullt takbyte. I vissa fall kan det handla om mindre skador som behöver repareras eller takläggning där man vill utföra större delar av arbetet själv. Inga problem! Till oss kan du vända dig oavsett om arbetet är stort eller litet. Vi erbjuder totalentreprenad av ditt tak, men du kan också anlita oss för mindre arbeten och projekt.

  Takläggning för fastigheter, företag och privatpersoner

  Hos oss är alla kundgrupper välkomna! Under åren har vi hjälpt allt från fastighetsägare till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner att få ordning på sina tak. Att taket är ordentligt, kvalitativt och hållbart är viktigt för hela byggnaden. Oavsett om du behöver hjälp med hela eller delar av takläggningen är vi rätt företag för dig!

  Montörer med lång och grundlig utbildning 

  Att montera ett tak kräver sin man och därför är vi mycket noggranna med att se till att alla våra medarbetare och montörer har den utbildning som krävs för att ro projektet i hamn med bravur. Våra montörer är dessutom mycket serviceinriktade och jobbar hårt för att se till så kundens alla önskemål kan uppfyllas. Vi tar oss mer än gärna an både större och mindre projekt, för att kunna uppfylla varje enskilt behov. 

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Fackmannamässigt utförda takarbeten

   När du vänder dig till vår takläggningsfirma tar vi föregivet att du vill ha ett så bra, korrekt och snyggt resultat som möjligt. Därför faller det dig naturligt för oss att alltid leverera arbeten som är fackmannamässigt utförda. Vi har naturligtvis även de försäkringar som krävs för att du som kund ska kunna känna dig trygg och erbjuder även en garanti som säkerställer att du är 100 % nöjd. Skulle det vara så att du upplever att något inte är som du tänkt dig kommer vi ut och åtgärdar detta utan fördröjning.

   Privatperson? Sänk kostnaderna med ROT

   Behöver du hjälp med din villa eller är det kanske sommarstugans tak som ska fixas till? Som privatperson kommer du att kunna använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Observera att avdraget endast gäller för arbetskostnader och ej material.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com