Takläggning i Nynäshamn

Letar du efter en duktig takentreprenör som på ett kostnadseffektivt sätt kan leverera högklassig service för ditt tak? Då kan du sluta leta. Vi har mångårig erfarenhet av att jobba med tak och erbjuder allt inom taktjänster i Nynäshamn med omnejd. Vi har så långt under vår verksamma karriär ordnat taken åt nöjda kunder i bland annat Sorunda, Torö, Ösmo, Lidatorp och Hemfosa. Hör av dig till oss du också för att få en kostnadsfri offert.

Takbyten

Vi lägger stor vikt vid att endast använda de bästa materialen och utföra våra uppdrag enligt gällande branchregler och standarder!

Takomläggning

Trygg takomläggning med resultat du kan lita på!

Takrenovering

Vi genomför alla typer av takarbeten med samma höga kvalitetskrav, säkerhetstänk och kostnadseffektivitet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Takläggning i Nynäshamn Takarbeten i bl.a. Sorunda, Torö, Ösmo, Lidatorp & Hemfosa!

  Allt inom Takläggning i Nynäshamn

  Våra professionella montörer kan hjälpa dig med alla slags takarbeten. Vi lägger tegel, takpapp och plåt, vi ordnar underhåll, reparationer och renoveringar. Av oss får du ett hållbart resultat av hög kvalitet som sparar pengar på sikt. Ytterligare en fördel med att anlita oss är att vi erbjuder totalentreprenad. Med andra ord har vi i vårt arbetslag hantverkare med kompetenser för alla typer av takarbeten. Slipp krångla med att anlita olika underentreprenörer för olika arbetsmoment, låt oss sköta hela takarbetet från start till mål.

  Behöver ditt tak en översyn?

  Hur väl ett tak än byggdes ursprungligen krävs förr eller senare någon form av underhåll. Det kan handla om att förebygga vattenläckor eller förbättra isoleringen. Så gott som alltid handlar ett takarbete i slutändan om att undvika merkostnader på sikt. Kontakta oss och boka in ett hembesök helt kostnadsfritt. Vi inspekterar ditt tak och hittar eventuella brister. Vår målsättning är att bygga långsiktiga kundrelationer, det gör vi genom att alltid se till våra kunders bästa.

   Därför ska du låta oss ta hand om ditt tak

   Det finns flera skäl till varför du ska låta oss ta hand om ditt tak.

  • Du blir 100% nöjd – Jobbet blir fackmannamässigt utfört med material från pålitliga leverantörer.
  • Vi tar miljöhänsyn – Vi använder miljövänliga arbetsmetoder och material och jobbar ständigt för att minska vår miljöpåverkan.
  • Du får hög kvalitet till bra priser – Effektiv projektledning låter oss sätta lägre priser än våra konkurrenter.
  • Vi har F-Skattesedel och alla tillämpliga ansvarsförsäkringar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Samordnare

   Nummer: 072-642 04 94
   Mail: offert@taklaggaren.com

   Takentreprenörer med utbildning och yrkesvana

   Att anlita oss är ett sätt för dig att försäkra dig om att du får ett resultat som håller. Som seriös och etablerad takentreprenör har vi hjälpt många olika uppdragsgivare: privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Oavsett om det handlar om en akut nödvändig reparation av ett tak på en bostad, eller långsiktigt lönsam fastighetsförädling har vi yrkeskompetensen som krävs. Plåttak, papptak eller tegeltak spelar ingen roll, du vill ha ett resultat, vi levererar det.

   Kontakta oss – få ett kostnadsfritt offert-förslag

   Frågor eller funderingar? Så länge dina frågor rör tak står vi redo att hjälpa dig. Du är välkommen att kontakta oss med förfrågningar eller frågor. Samtalet mynnar förhoppningsvis dels ut i att vi gör ett hembesök hos dig för att få en uppfattning om vad ditt tak kräver, därefter återkopplar vi med en kostnadsfri offert. Självklart är också hembesöket kostnadsfritt. Vi kan även assistera dig om det skulle vara så att du vill få ett jobb utfört på en privatbostad och tänkt göra rotavdrag för våra tjänster. Fråga oss bara om “ROT” när du kontaktar oss.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning

   Kan plåttak börja rosta?

   Alla tak behöver med åren skötas om även plåttak. Idag installeras nya tak som har korrosionsskydd med ytskikt som motverkar rost. Men om skyddet skadas så kan korrosionen uppstå. Därför bör ni underhålla taket regelbundet oavsett vilket takmaterial ni har.

   När är det dags att lägga om taket?

   Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

   Vad för taksäkerhet behövs på taket?

   Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

   Vad kostar en takläggning?

   Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren i Stockholm bytte ut vårt tak till villan i Västerhaninge. De la ny papp, läkt, betongplattor samt goda plåtarbeten. Ända från små detaljer till helheten så ser taket välgjort ut. Arbetet blev även gjort under överenskommen tid och efter projektet var klart så städade de upp efter sig.

   Mats T, Västerhaninge

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett nytt tegeltak och tätskikt till vårt radhus ute i Södertälje. Arbetet sköttes både snabbt och effektivt inom överenskommen kostnad och tid. Vi var framförallt nöjda med projektledaren Dennis som svarade på våra frågor och funderingar.

   Johnny B, Södertälje

   Vi fick hjälp från Takläggaren i Stockholm när vi upptäckte att taket behövde nya vindskivor och ommålning av husfasaden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera firman. De var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fri offert.

   Leif P, Nynäshamn

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Renovering Takkupa Huddinge

   Totalrenovering av villatak med nybyggnation av takkupa ute vid Huddinge, Stuvsta.

   Snörasskydd BRF Högdalen

   Omläggningen av taksäkerhet till BRF i Bandhagen med nytt snörasskydd som skyddar från snö och is.

   Omläggning taktegel Hägersten

   Omläggning av tegelpannor, vindskivor och läkt till hus i Hägersten.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Samordnare

    Nummer: 072-642 04 94
    Mail: offert@taklaggaren.com